Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Esler bedrijfspresentatie 2013

Korte bedrijfspresentatie over de dienstverlening van Esler - mensen in techniek

  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

  • Soyez le premier à aimer ceci

Esler bedrijfspresentatie 2013

  1. 1. EslerAls technisch projectenbureau streven wij naar het verhogen vande flexibiliteit van onze klanten met behulp van onze hooggekwalificeerde technische professionals (vanaf HBO niveau).We zijn actief in de Chemische Industrie, de LevensmiddelenIndustrie en de Railbranche.Vanuit de specialisaties Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde enProcesautomatisering zijn we bij onze relaties een gewaardeerdepartner die meedenkt over de best mogelijke oplossingen.Kwaliteit en persoonlijk contact zijn voor ons essentiële waarden.Als werkgever staan we voor onze mensen en stellen we goedwerkgeverschap centraal.Centraal in onze dienstverlening staat de inzet vanhoogwaardige professionals op tijdelijke basis. Onzedienstverlening onderscheidt zich doordat wij kwaliteitsbewustzijn en de belangen van onze relaties centraal stellen.Onze relaties beschouwen Esler als een no nonsense partnermet verstand van zaken. Ook ontvangen we positieve feedbackover de wijze waarop wij met onze opdrachtgeverssamenwerken, de kwaliteit van onze medewerkers en hetpersoonlijk contact.Tot onze klanten rekenen we productiebedrijven, technischdienstverleners voor engineering, installatie en onderhoud enopenbaar vervoer organisaties.
  2. 2. Branches en vakdisciplinesWe werken hoofdzakelijk vanuit de vakdisciplines E/I, W enProcesautomatisering. Binnen deze vakdisciplines werken wij inzowel specialistische rollen als constructeur of engineer als in meergeneriek rollen als project engineer of projectmanager.Esler is actief in de volgende Branches: Chemische-, Farmaceutische- en Levensmiddelen Industrie:  Ondersteuning bij Revisie, Nieuwbouw van Machinepark, Utilities en aanverwante installaties. O.a. op engineering, constructie en het voorbereiden en managen van de uitvoeringswerkzaamheden;  Ondersteuning van project- of lijnorganisatie met project engineering, werkvoorbereiding, projectmanagement of advisering;  Ondersteuning op gebied van procesautomatisering met E/I en applicatie engineering of op de aansturing hiervan vanaf werkvoorbereider tot lead engineer / projectmanager. Rail Industrie  Ondersteuning bij project- en regie/procesmanagement nieuwbouw systemen en installaties in stationsomgeving;  Ondersteuning bij Onderhoud en Revisie (vanaf concept engineering, system engineering en constructies t/m oplevering);  Ondersteuning bij Nieuwbouw (warranty management, technisch onderzoek, project engineering);  Ondersteuning met specialisten in beveiliging van spoorinfrastructuren.
  3. 3. KwaliteitBinnen Esler wordt er veel tijd en aandacht besteed aan het zekerstellen van onze kwaliteitsstandaard. Zo zijn onze werkprocessenslim ingericht en maken wij gebruik van degelijke automatisering terondersteuning van onze bedrijfsprocessen. Ook zijn onzeaccountmanagers echte vakspecialisten en hebben ze veel ervaringbinnen hun werkveld. Bovenop onze hoge kwaliteitsstandaard,beschikken we over de volgende certificeringen:Nen 4400-1 CertificeringEsler is gecertificeerd conform het NEN 4400-1 keurmerk. Dit is eenbetrouwbaarheidskeurmerk voor ondernemingen diearbeidskrachten ter beschikking stellen en (onder)aannemers vanwerk. Bij Esler is dus geborgd dat de inrichting van de administratievoldoet aan de wettelijke regels en afdracht van verschuldigdeloonheffingen en omzetbelasting tijdig en correct plaatsvindt. Hetvoordeel is dat ú als opdrachtgever er van verzekerd bent dat u metEsler een betrouwbare partner in huis haalt!VCU CertificeringEsler is gecertificeerd conform de eisen van de VCU, de VeiligheidsChecklist Uitzend- en detacheringbureaus. Dit betekent dat wij eenadequaat beleid voeren op het gebied van veiligheid engezondheid. Onze consultants op kantoor zijn VIL-VCUgecertificeerd (Veiligheid voor intercedenten en Leidinggevenden).Zij zorgen voor tijdige en juiste voorlichting en instructie. Metopdrachtgevers stemmen zij af wat de omstandigheden op dewerkplek zijn en welke mogelijke risico’s van toepassing zijn. Doordeze afstemming kunnen wij onze professionals tijdig informeren ensamen met u de eventueel benodigde maatregelen treffen.Door ons VCU Certificaat kunt u er van op aan dat wij een adequaatbeleid volgen op het gebied van Veiligheid, Gezondheid, Welzijn enMilieu.
  4. 4. FocusgebiedenOm onze kwaliteit te kunnen borgen, zijn binnen Esler een aantal focusgebiedenbenoemd . Binnen deze focusgebieden zijn wij volwaardig gesprekspartner enselecteren wij de beste mensen. Onze mensen beschikken over een technisch HBO en/ of een WO diploma. KWALITEIT PROJECTEN Project controlling Projectmanagement Kwaliteitsmanagement Directievoering Procesoptimalisatie Werkvoorbereiding Document controlling Calculatie Quality en Safety Engineering Planning Coördinatie & toezicht Projectsupport Commissioning ENGINEERING MAINTENANCE Tekenen en constructiewerk Planning en organisatie Ontwerp/engineering Maintenance engineering Stress / Structural engineering Asset management Process engineering Contractmanagement Project engineering Supervisie Cost engineering Stilstandmanagement Sales engineering Reliability engineering PLC Software engineering DCS/MES Engineering
  5. 5. Waarom zou u kiezen voor Esler?We zijn dagelijks bezig met specialisten en opdrachtgevers binnenuw branche. Daardoor weten we het kaf van het koren te scheidenen begrijpen we waar u als opdrachtgever mee te maken heeft.Bij ons bent u geen A, B of C klant. We hebben een persoonlijkebenadering en zijn als organisatie toegewijd met uw vraagstuk bezig.Door onze jarenlange ervaring is goede samenwerking en hogekwaliteit gegarandeerd.Wij bieden altijd maatwerk dankzij:  Diepgaand inzicht en interesse in werknemers en werkgevers op deze markt vanuit focus en vakkennis;  Zorgvuldige voorselectie en profielopmaak van kandidaten, functies en opdrachtgevers  Constant streven naar de beste kwaliteit tegen de scherpste prijsDaarom zijn zowel opdrachtgevers als medewerkers bij onsverzekerd van een bevredigend resultaat op korte en lange termijn.
  6. 6. Wilt u meer weten?Wilt u weten wat Esler voor uw organisatie kan betekenen? Wijstaan u graag te woord! Wij zijn bereikbaar opTelefoonnummer: 023–3040010Per e-mail: info@esler.nlOf via ons adres: Jansweg 42E 2011 KN HaarlemVanaf 1 juli 2013 verhuizen we naar het volgende adres:Rijksstraatweg 412023 HB HaarlemBezoek onze website http://www.esler.nl voor de meest actueleinformatie.

×