Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Trapezi barakrahas

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Prochain SlideShare
Trapezi dhe delltoidi
Trapezi dhe delltoidi
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 6 Publicité
Publicité

Plus De Contenu Connexe

Publicité

Trapezi barakrahas

  1. 1. TRAPEZI BARAKRAHAS
  2. 2. E F H G S R V U YXP Q
  3. 3. TRAPEZ KËNDDREJTË a d b c -Trapezi te cili njëri krah është normail në bazat.
  4. 4. TRAPEZI BARAKRAHAS c c a b - Trapezi me krahë të barabartë
  5. 5.  1* Këndet që shtrihen në bazë e njëjtë të trapezi barakrahas janë të barabartë ndërmejt veti.  2* Diagonalet e trapezit barakrahas janë të barabarta ndërmejt veti. = = C₁D CD A A D C B B
  6. 6. Ysni Ismaili VII-5

×