Tenkologjia e mesimdhenies

S
seadaseada
Tema:Teknologjia dhe shoqëria
Çështjet. ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
[object Object]
[object Object],[object Object],[object Object]
Bashkeveprimi me kompjuterat ,[object Object]
Bashkeveprimi me kompjuterat ,[object Object]
Bashkeveprimi me kompjuterat ,[object Object]
Bashkeveprimi me kompjuterat ,[object Object]
Bashkeveprimi me kompjuterat ,[object Object]
Bashkeveprimi me kompjuterat ,[object Object]
[object Object],[object Object],[object Object],Bashkeveprimi me kompjuterat
Bashkeveprimi me kompjuterat ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
[object Object],Bashkeveprimi me kompjuterat
Bashkeveprimi me kompjuterat ,[object Object]
Bashkeveprimi me kompjuterat ,[object Object]
Bashkeveprimi me kompjuterat ,[object Object]
Bashkeveprimi me kompjuterat ,[object Object]
[object Object],Bashkeveprimi me kompjuterat
Bashkeveprimi me kompjuterat ,[object Object]
Bashkeveprimi me kompjuterat ,[object Object]
Interneti,segregimi dhe shkolla . ,[object Object]
[object Object],[object Object],Problemi I seleksionimit te informacionit
[object Object],[object Object],Lidhjet në internet
[object Object],Lidhjet në internet
[object Object],Lidhjet në internet
[object Object],[object Object],Platformat sociale kane dy mundesi zhvillimi
[object Object]
[object Object]
[object Object],[object Object]
[object Object],Teknologjia dixhitale tek proçesi i të mësuarit
[object Object],Teknologjia dixhitale tek proçesi i të mësuarit
[object Object],Teknologjia dixhitale tek proçesi i të mësuarit
[object Object],Teknologjia dixhitale tek proçesi i të mësuarit
[object Object],Teknologjia dixhitale tek proçesi i të mësuarit
[object Object],[object Object],[object Object],Teknologjia dixhitale tek proçesi i të mësuarit
[object Object],Teknologjia dixhitale tek proçesi i të mësuarit
[object Object],Teknologjia dixhitale tek proçesi i të mësuarit
[object Object],Teknologjia dixhitale tek proçesi i të mësuarit
[object Object],Teknologjia dixhitale tek proçesi i të mësuarit
[object Object],Teknologjia dhe demokratizimi i kultures
[object Object],Teknologjia dhe demokratizimi i kultures
[object Object],Teknologjia dhe demokratizimi i kultures
Teknologjia dhe demokratizimi i kultures ,[object Object]
[object Object],Teknologjia dhe demokratizimi i kultures
[object Object],Muzika përmes teknologjisë dixhitale .
[object Object],Muzika përmes teknologjisë dixhitale.
[object Object],Muzika përmes teknologjisë dixhitale.
[object Object],Muzika përmes teknologjisë dixhitale.
[object Object],Muzika përmes teknologjisë dixhitale .
[object Object],Muzika përmes teknologjisë dixhitale.
[object Object],Muzika përmes teknologjisë dixhitale.
[object Object],[object Object],[object Object]
[object Object],[object Object],[object Object]
1 sur 53

Contenu connexe

Tendances

Projekt ne TIKProjekt ne TIK
Projekt ne TIKAnisa 19
58.5K vues8 diapositives
InternetiInterneti
Internetivjosashala
289 vues7 diapositives
Slajde per tik shkollaSlajde per tik shkolla
Slajde per tik shkollaxhembullanamik
4.5K vues22 diapositives
internetiinterneti
internetiIzaura Xhumari
29.3K vues12 diapositives

Tendances(12)

Projekt ne TIKProjekt ne TIK
Projekt ne TIK
Anisa 1958.5K vues
InternetiInterneti
Interneti
vjosashala289 vues
Slajde per tik shkollaSlajde per tik shkolla
Slajde per tik shkolla
xhembullanamik4.5K vues
internetiinterneti
interneti
Izaura Xhumari29.3K vues
Prezantimi bazat e informatikesPrezantimi bazat e informatikes
Prezantimi bazat e informatikes
Duresa M. Bytyqi3.1K vues
Mediat e rejaMediat e reja
Mediat e reja
Juna541 vues
Punim seminarik informatikPunim seminarik informatik
Punim seminarik informatik
Duresa M. Bytyqi11.8K vues
Interneti Interneti
Interneti
Zamira Hodaj581 vues

En vedette

Perdorimi i tik ne shkollePerdorimi i tik ne shkolle
Perdorimi i tik ne shkollesaimirmeti
8.2K vues13 diapositives
projekt ne informatikeprojekt ne informatike
projekt ne informatikekoralda
29.9K vues27 diapositives
Kompjuteri dhe pjeset e tijKompjuteri dhe pjeset e tij
Kompjuteri dhe pjeset e tijAltin Emiri
29.8K vues13 diapositives
Informacioni dhe tëknologjiaInformacioni dhe tëknologjia
Informacioni dhe tëknologjiasaimirmeti
909 vues14 diapositives
Rajmonda bazajRajmonda bazaj
Rajmonda bazajMondda
753 vues11 diapositives

En vedette(18)

Perdorimi i tik ne shkollePerdorimi i tik ne shkolle
Perdorimi i tik ne shkolle
saimirmeti8.2K vues
projekt ne informatikeprojekt ne informatike
projekt ne informatike
koralda29.9K vues
Kompjuteri dhe pjeset e tijKompjuteri dhe pjeset e tij
Kompjuteri dhe pjeset e tij
Altin Emiri29.8K vues
Informacioni dhe tëknologjiaInformacioni dhe tëknologjia
Informacioni dhe tëknologjia
saimirmeti909 vues
Rajmonda bazajRajmonda bazaj
Rajmonda bazaj
Mondda753 vues
Interneti dhe shkolla.Interneti dhe shkolla.
Interneti dhe shkolla.
ingritscool.4.4K vues
Technology of todayTechnology of today
Technology of today
alban1shabani812 vues
Come Cambia la Scuola del web 2.0Come Cambia la Scuola del web 2.0
Come Cambia la Scuola del web 2.0
State University Milan Bicocca85.5K vues
Informatik,Informatik,
Informatik,
Teuta Ibraimii33.8K vues
 Microsoft Excel Microsoft Excel
Microsoft Excel
Egzon Ahmaxhekaj58.3K vues
Sherbimi psikologjik ne shkolleSherbimi psikologjik ne shkolle
Sherbimi psikologjik ne shkolle
Anida Ago18.5K vues
Pyetje me pergjigje nga informatikaPyetje me pergjigje nga informatika
Pyetje me pergjigje nga informatika
Dritan Halimi36K vues
Kurrikula me baze kompetencatKurrikula me baze kompetencat
Kurrikula me baze kompetencat
Valbona Imeraj69.8K vues
KomunikimiKomunikimi
Komunikimi
Self employed32.4K vues

Tenkologjia e mesimdhenies

 • 2.
 • 3.
 • 4.
 • 5.
 • 6.
 • 7.
 • 8.
 • 9.
 • 10.
 • 11.
 • 12.
 • 13.
 • 14.
 • 15.
 • 16.
 • 17.
 • 18.
 • 19.
 • 20.
 • 21.
 • 22.
 • 23.
 • 24.
 • 25.
 • 26.
 • 27.
 • 28.
 • 29.
 • 30.
 • 31.
 • 32.
 • 33.
 • 34.
 • 35.
 • 36.
 • 37.
 • 38.
 • 39.
 • 40.
 • 41.
 • 42.
 • 43.
 • 44.
 • 45.
 • 46.
 • 47.
 • 48.
 • 49.
 • 50.
 • 51.
 • 52.
 • 53.