Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Cv Europass Ardit Novruzi (SHEMBULL)

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Prochain SlideShare
corriculum vitae adi
corriculum vitae adi
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 3 Publicité

Plus De Contenu Connexe

Plus par Ing Ardit Novruzi (17)

Publicité

Cv Europass Ardit Novruzi (SHEMBULL)

  1. 1. Ardit Novruzi Nationality: Albanian (+355) 682005116 Date of birth: 21/01/1992 Gender: Male Email address: ardit.novruzi@shendetesia.gov.al Website: www.itshqip.com Skype : andit.android Whatsapp Messenger : +355682005116 Viber : +355682005116 Facebook : https://www.facebook.com/information.technologjy/ Instagram : https://www.instagram.com/ardit_novruzi/ LinkedIn : https://www.linkedin.com/in/ardit-novruzi-b559061ba/? originalSubdomain=al Address: Rruga Sabri Sulce, 5401 Skrapar (Albania) WORK EXPERIENCE Specialist IT Bet Sport [ 2010 – 2012 ] City: Tirane Country: Albania Specialist I Sektorit Te Menaxhimit Drejtoria e Sherbimit Spitalor Skrapar [ 2014 – 2015 ] City: Skrapar Country: Albania Pergjegjes i Sektorit Te Menaxhimit Te Teknologjise Drejtoria e Sherbimit Spitalor Skrapar [ 2016 – Current ] City: Skrapar Country: Albania EDUCATION AND TRAINING Shkolla e Mesme e Pergjithshme Ramiz Aranitasi [ 2006 – 2010 ] Address: Skrapar (Albania)
  2. 2. Bachelor Inxhinieri Elektronike Universiteti Europian i Tiranes [ 2011 – 2014 ] Address: Tirane (Albania) Master Shkencor Teknologji Informacioni Universiteti Europian i Tiranes [ 2018 – 2020 ] Address: Tirane (Albania) Key User IT E-Health Tore Drini [ 13/02/2017 – 15/03/2017 ] Address: Tirane (Albania) Sistemi i Referimit Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit [ 15/10/2019 – 18/10/2019 ] Address: Tirane (Albania) akshi.gov.al LANGUAGE SKILLS Mother tongue(s): Albanian Other language(s): English LISTENING C1 READING C1 WRITING B1 SPOKEN PRODUCTION A2 SPOKEN INTERACTION B2 DIGITAL SKILLS Microsoft Office / Microsoft Word / Microsoft Excel / Aftësi shumë të mirakomunikuese / Aftesi komunikuese / Aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi. Sens te larte pergjegjesie dhe profesionalizmi. / _ Aftesi te shkelqyer per te perballuar stresin e punes ORGANISATIONAL SKILLS Job Related Skills Aftësi të mira në analizimin e procesit të punës deri në detaje. Kërkim, rregullim, mirëmbajtje të informacionit për të siguruar një përfundim sa më efikas në punë. Shkathtësi të shkëlqyeraorganizative. Shkathtësi të shkëlqyera grupore. Aftësi për të krijuar marrëdhënie të shëndosha brenda ambjenteve te punes .Aftësi të mira në analizimin e procesit të punës deri në detaje. Kërkim, rregullim, mirëmbajtje të informacionit për të siguruar një përfundim sa më efikas në punë.
  3. 3. DRIVING LICENCE Driving Licence:B

×