Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Projekt
Lenda: Marketing
Tema : Firma Samsung dhe
prodhimet e tij
Punoi ;
Kompania Samsung ka pasur nje nga
telefonat e pare touch te avancuar dhe
tashme kjo firme eshte nga me te
njohurat ne bote...
Kompjuteri I pare I
Samsung-ut
Samsung Galaxy S 5
Firma Samsung ka telefonin e pare me bateri
solare.
Ka gjithashtu dhe telefonin e pare me
kamera.
Xhiroja totale e vitit 2...
Filipine
Korea e jugut
Kine
Projekt ne marketing
Projekt ne marketing
Projekt ne marketing
Projekt ne marketing
Projekt ne marketing
Projekt ne marketing
Projekt ne marketing
Projekt ne marketing
Projekt ne marketing
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Projekt ne marketing

3 610 vues

Publié le

Dy lloje formash: slide ose presentation

Publié dans : Marketing
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Projekt ne marketing

  1. 1. Projekt Lenda: Marketing Tema : Firma Samsung dhe prodhimet e tij Punoi ;
  2. 2. Kompania Samsung ka pasur nje nga telefonat e pare touch te avancuar dhe tashme kjo firme eshte nga me te njohurat ne bote. Fillimisht kjo firme eshte gjetur ne vitin 1938 dhe nje nga firmat me te vjetra ne bote.
  3. 3. Kompjuteri I pare I Samsung-ut
  4. 4. Samsung Galaxy S 5
  5. 5. Firma Samsung ka telefonin e pare me bateri solare. Ka gjithashtu dhe telefonin e pare me kamera. Xhiroja totale e vitit 2013 70.1 bilion US$ Numri i punetoreve ne vitin 2013 ka shkuar ne 427,000. Ndertuesi i kompanise ka qene Lee Byung- chul
  6. 6. Filipine
  7. 7. Korea e jugut
  8. 8. Kine

×