Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Assaig 2

202 vues

Publié le

Per l'assignatura de Cloud Computing

  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

  • Soyez le premier à aimer ceci

Assaig 2

  1. 1. CLOUD COMPUTING: Assaig 2 <ul><li>Dàlia és una empresa distribuïdora a nivell d'hostaleria i restauració de: </li></ul><ul><li>Material per parament de taula </li></ul><ul><li>Amenities </li></ul><ul><li>Complements d'il.luminació </li></ul><ul><li>Dins d'aquesta empresa, jo m'encarrego de la gestió comercial i necessito avaluar les millores que suposaria treballar amb el núvol. </li></ul>
  2. 2. PLANTEJAMENT A L'EMPRESA <ul><li>1- Fer servir Google Calendar com a agenda per planificar les gestions comercials i el repartiment del material. </li></ul>2- Fer servir Google Docs per penjar els raports de visites i per compartir informació relacionada amb la feina.
  3. 3. EFICÀCIA <ul><li>INFORMACIÓ DISPONIBLE DES DE QUALSEVOL LLOC AMB CONNEXIÓ A INTERNET. AIXÓ COMPORTA: </li></ul>1.- Flexibilitat i llibertat d'horari segons la conveniència personal, conciliació vida familiar i laboral. 2.- No és necessari anar cada día a l'oficina, es pot treballar desde qualsevol lloc.
  4. 4. EFICIÈNCIA <ul><li>IMMEDIATESA EN LES COMUNICACIONS , UN COP HE PENJAT LA INFORMACIÓ ESTÀ DISPONIBLE I S'HI POT ACCEDIR. AIXÓ COMPORTA: </li></ul>1.- Agilització de les gestions per preparar el material per repartir. 2.- Estalvi de temps buscant els papers que s'han perdut.
  5. 5. COSTOS <ul><li>PER IMPLEMENTAR AL 100% EL SISTEMA, TOT I QUE ES GRATUÏT , ES REQUEREIX DOTAR ALS COMERCIALS DE CONNEXIÓ A INTERNET LES 24HS, PERÒ: </li></ul>1.- Hi hauria més marge de maniobra alhora de planificar el repartiment del material i s'evitaríen viatges innecesaris. 2.-S'aconseguiría reduïr o eliminar l'ús del paper, tinta d'impressora, etc amb el seu conseqüent impacte económic.

×