Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

#маратонТРАНСПАРЕНТ - Social Media Day 2014 - Macedonia

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Prochain SlideShare
Banderas
Banderas
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 73 Publicité

#маратонТРАНСПАРЕНТ - Social Media Day 2014 - Macedonia

Marathon transparent social media campaign for Skopje Marathon
#маратонТРАНСПАРЕНТ акција на друштвените медиуми за Скопски маратон

Marathon transparent social media campaign for Skopje Marathon
#маратонТРАНСПАРЕНТ акција на друштвените медиуми за Скопски маратон

Publicité
Publicité

#маратонТРАНСПАРЕНТ - Social Media Day 2014 - Macedonia

 1. 1. Организатор: Social Media Day Macedonia Mashable #маратонТРАНСПАРЕНТНебојша Гелевски - Бане - @banekoma
 2. 2. на Скопски маратон? ЗОШТО Е ДОБРО ДА СЕ ТРЧА!?
 3. 3. Фото:МарјанЛазаревски
 4. 4. @Necovski? @Gragjaninot? @Zombinecovski? @JBurgundi?
 5. 5. ШТО РАБОТИМЕ ЗА МАРАТОНОТ!? 1. Графички дизајн 2. Печатење 3. Содржини и администрација на социјални медиуми 4. Промоција 5. Организација на конкурси (фото+транспарент) 6. Масовно фотографирање + разно :)
 6. 6. Содржини КОРИСНА ГАЛЕРИИ ЕДУКАТИВНА ИНФОРМАЦИИ ПРОМОТИВНА ЗАБАВНА на социјалните медиуми совети за тркач(к)и и публика фотографии и видеа од маратонот спортско-тркачки локални, регионални и меѓународни настани занимливости, историски, цитати, инфографици... припрема, исхрана... цени, попусти, сместувања, превози...
 7. 7. Алатки ФЕЈСБУК ФОТО КОНКУРС ТРАНСПАРЕНТ КОНКУРС ТВИТЕР ФОТО ГАЛЕРИИ ? Манијачка база на преку 10.000 за 2014
 8. 8. #маратонТРАНСПАРЕНТ
 9. 9. 2013 година 1102 52 share Фото: Горан/Андреј Биковски
 10. 10. ЦЕЛИ МОТИВАЦИЈА НА ТРКАЧ(К)ИТЕ НА ПАТЕКАТА ИНЕТРАКЦИЈА МЕЃУ ТРКАЧ(К)ИТЕ И ПУБЛИКАТА ПОВЕЌЕ ПУБЛИКА ПОПУЛАРИЗАЦИЈА НА СКОПСКИОТ МАРАТОН
 11. 11. Како!?
 12. 12. - постови со креативни транспаренти постови со креативни транспаренти
 13. 13. „Би било убаво и ние да ја имаме оваа култура на подршка и почит...” И тата би сине! Constantin Tanase
 14. 14. 5-6 RT 6-7 FV
 15. 15. Катализатор „ВЛИЈАТЕЛНИТЕ“
 16. 16. 43 RT 27 FV
 17. 17. 100RTby @skopjemarathon 500 ТВИТА?
 18. 18. ПОРТАЛИОБЈАВИЈА ИЗБОР ОД ТВИТОВИ СО ХАШТАГОТ #маратонТРАНСПАРЕНТ 5
 19. 19. 11.05.2014
 20. 20. РЕЗУЛТАТИ СТАТИСТИКИ ЕВАЛУАЦИЈА
 21. 21. 36 48транспаренти КОНКУРС ЗА НАЈДОБАР НАВИВАЧКИ ТРАНСПАРЕНТ автор(к)и
 22. 22. Фотографии: Ванчо Џамбаски, Александар Јосифовски, Марија Гулабовска, Дона Џамбаска и Небојша Гелевски - Бане 100+
 23. 23. Facebook Insights 1 - 20 Maj 2014
 24. 24. Ванчо Џамбаски / Flickr статистика
 25. 25. 30+ портали објавија статии за конкурсите за фото и транспарент
 26. 26. Зголемување на број на публика околу цел старт: ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ПО ПАТЕКА: МИНИМАЛНО
 27. 27. Промоција на маратонот во сите медиуми ПЕЧАТЕНИ ТЕЛЕВИЗИЈА РАДИО ПОРТАЛИ ДРУШТВЕНИ МРЕЖИ
 28. 28. Профил слики
 29. 29. Потрошени пари за промовирани постови / статуси 0
 30. 30. Како!? МАКЕДОНСКАТА ИНТЕРНЕТ ЗАЕДНИЦА
 31. 31. Помош од тркач(к)и твитерџии / FB групи @iskra_iskrich, @MLazarevski, @RubinBt @kenzoawa, @dArsovec и МНОГУ други Skopje Night Running Трчаме заедно Школа за трчање со Кокан Ајановски ++++
 32. 32. „А камо благодарници!?“
 33. 33. 1. Организаторите 2. Спонзорите 3. Помошта од градот Скопје, ЕУ, АСМ 4. Фотографите 5. Одговорните за социјалните медиуми 6. ПР агенциите кои работат за маратонот 7. Граѓаните и граѓанките на Скопје 8. Твитер и фејсбук заедницата МАРАТОНОТ РАСТЕ благодарение на:
 34. 34. ...на НАШИОТ маратон!? ЗОШТО Е ДОБРО ДА СЕ ТРЧА...
 35. 35. КРАЈ! ПРАШАЊА? by @banekoma Фото(видео):ДаркоЛазаревски Social Media Day Macedonia Mashable

×