Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Taller de lectura. Fem resums

Aprenem a fer resums d'una noticia del diari.

 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Taller de lectura. Fem resums

 1. 1. N O T I C I E S D ’ A C T U A L I T A TF E M R E S U M STALLER DE LECTURA
 2. 2. Text per modelar el mestre EL CELLER DE CAN ROCA, MILLOR RSTAURANT DEL MÓN 29.04.2013 El Celler de Can Roca ha estat proclamat millor restaurant del món, segonsla llista internacional dels 50 millors restaurants que publica cada any larevistaRestaurant magazine, i que s’ha donat a conèixer a Londres (RegneUnit). El restaurant ubicat a Girona ha ocupat el segon lloc en les dues edicionsanteriors, mentre que el primer lloc ha estat durant els últims tres anys peral restaurant de Copenhaguen Noma, del danès René Redzepi. Joan i Josep Roca van obrir aquest restaurant en un barri dels aforesGirona en 1986, prop de l’antic bar-restaurant dels seus pares -Can Roca-, iel seu germà menor, Jordi, es va incorporar a la cuina en 1998.El Celler ja compta amb tres estrelles Michelin. Mugaritz Arzak, Quique Dacosta, Etxebarri i Martín Berasategui tambéestan entre els 100 millors.
 3. 3. Referent gràficQui?Què?La revistaRestaurantmagazineQuè fa? ha nomenat elCeller de CanRoca .On? A la llista dels 50millors.Per què?Per qui?És el millorCom? el primerrestaurant del mónQuan? 29 d’abril 2013PER QUÈ?
 4. 4. RESUMEscric amb les meves paraules: La revista Restaurant magazin ha nomenatEl Celler de Can Roca com el primerrestaurant del món en la seva llista de 50millors restaurants el 29 d’abril de 2013.
 5. 5. Crèdits Notícia extreta de : bloko.info Espina peix resum: Presentació ILEC. DepartamentEnsenyament. Fotografia: segundoesosansuena.blogspot.com Blog: lecturaiaprenentatge.blogspot.comPresentació: Beatriu Palau

  Soyez le premier à commenter

  Identifiez-vous pour voir les commentaires

Aprenem a fer resums d'una noticia del diari.

Vues

Nombre de vues

7 864

Sur Slideshare

0

À partir des intégrations

0

Nombre d'intégrations

6 272

Actions

Téléchargements

92

Partages

0

Commentaires

0

Mentions J'aime

0

×