Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Targetes de Comprensió lectora. Text Narratiu

28 192 vues

Publié le

Targetes per treballar els diferents nivells de comprensió lectora segons la taxonomia de Bloom.
Cada nivell s'indica de quin color s'ha d'imprimir . Cal retallar cada targeta i unir-les amb un enquadernador.
Traducció i adaptació del material de Mrs Saylor a partir d'una idea de Jennifer Jones .

Publié dans : Formation
 • Dating for everyone is here: ♥♥♥ http://bit.ly/2F4cEJi ♥♥♥
     Répondre 
  Voulez-vous vraiment ?  Oui  Non
  Votre message apparaîtra ici
 • Sex in your area is here: ❶❶❶ http://bit.ly/2F4cEJi ❶❶❶
     Répondre 
  Voulez-vous vraiment ?  Oui  Non
  Votre message apparaîtra ici
 • DOWNLOAD THIS BOOKS INTO AVAILABLE FORMAT (2019 Update) ......................................................................................................................... ......................................................................................................................... Download Full PDF EBOOK here { https://tinyurl.com/sswknro } ......................................................................................................................... Download Full EPUB Ebook here { https://tinyurl.com/sswknro } ......................................................................................................................... Download Full doc Ebook here { https://tinyurl.com/sswknro } ......................................................................................................................... Download PDF EBOOK here { https://tinyurl.com/sswknro } ......................................................................................................................... Download EPUB Ebook here { https://tinyurl.com/sswknro } ......................................................................................................................... Download doc Ebook here { https://tinyurl.com/sswknro } ......................................................................................................................... .........................................................................................................................
     Répondre 
  Voulez-vous vraiment ?  Oui  Non
  Votre message apparaîtra ici
 • Beatriu, moltes gràcies per totes les idees i el material que durant aquest curs has elaborat i compartit, perquè així més nens i nenes poden gaudir del llenguatge.
     Répondre 
  Voulez-vous vraiment ?  Oui  Non
  Votre message apparaîtra ici

Targetes de Comprensió lectora. Text Narratiu

 1. 1. 1.- Recordar - Copiar en un full de color groc. Escriu una llista dels personatges. Quan i on passa la història? De què tracta el text? Localitza els fets principals de la història i fes una llista. Busca les dues frases més interessants de la història. Fes una llista de les paraules del text que no coneixes.
 2. 2. 2.- Comprendre – Copiar en un full de color taronja - Descriu els personatges de la història. Descriu els sentiments dels personatges principals al principi de la història? Descriu els sentiments del personatge principal al final de la història. Explica la idea principal de la història amb les teves paraules . Resumeix els fets principals de la història i explica com es relacionen amb la idea principal de la història. Localitza frases o expressions en la història que no entens i dedueix el seu significat.
 3. 3. 3.- Aplicar. –Copiar en un full de color verd- Busca un exemple d'alguna persona que coneixes que et recordi a un dels personatges de la història. Si poguessis tenir una conversa amb un dels personatges de la història quin personatge triaries i què li diries? T’ha passat alguna cosa en la teva vida que et recordi els fets que s’expliquen en la història? Quins fets de la història no podrien passar en la vida real? Fes un dibuix dels personatges principals de la història en una situació de la vida real. Busca paraules o frases en la història que no utilitzis normalment i escriu un conte amb elles.
 4. 4. 4.- Analitzar –Copiar en un full de color vermell- Explica quina part de la història és la més interessant de llegir i per què. Explica quina part de la història és la més divertida o la més trista i per què. Compara els fets d'aquesta història amb els d’una altra història que hagis llegit. Analitza els sentiments del protagonista al començament, meitat i final de la història. Classifica els sentiments del protagonista al principi, meitat i final de la història: iguals o diferents. Escriu una crítica de la història, i destaca els fets principals o idea principal de la història.
 5. 5. 5.- Avaluar – Copiar en un full de color blanc Qui és el personatge bo o dolent ? Justifica la teva opinió amb paraules del text. Puntua la història de l’1 al 10, el 10 és el més alt. Defensa la teva puntuació. Pots llegir altres històries que se semblin a aquesta? Justifica la teva opinió. Compara aquesta història amb altres històries que has llegit en el passat. Explica els fets comparables. Explica què opines de la història. T’ha agradat ? Estàs d'acord amb tots els fets de la història? Explica la teva opinió.
 6. 6. 6.- Crear -Copiar en un full de color blau Traducció del material de Mrs Saylor a partir d’una idea de Jennifer Jones. Quins canvis faries a la història? Fes prediccions de què passaria si fessis canvis a la història. Posa un títol nou a la història. Explica què significa el teu títol. Inventa un nou final per a la història. Comparteix aquest nou final amb els teus companys de classe. Combina dos personatges de la història per crear un nou protagonista, i escriu un conte curt amb aquest nou personatge. Reorganitza o canvia un fet principal de la història. Això canvia tota la història? Com?
 7. 7. 6.- Crear -Copiar en un full de color blau Traducció del material de Mrs Saylor a partir d’una idea de Jennifer Jones. Quins canvis faries a la història? Fes prediccions de què passaria si fessis canvis a la història. Posa un títol nou a la història. Explica què significa el teu títol. Inventa un nou final per a la història. Comparteix aquest nou final amb els teus companys de classe. Combina dos personatges de la història per crear un nou protagonista, i escriu un conte curt amb aquest nou personatge. Reorganitza o canvia un fet principal de la història. Això canvia tota la història? Com?

×