Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Ppt reunio pares 5 anys2n trim

132 vues

Publié le

 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Ppt reunio pares 5 anys2n trim

 1. 1. REUNIÓ DE PARESGRUPS DE 5 ANYS
 2. 2. RECORDATORI DE NORMES PUNTUALITAT A LA FILA ROBA MARCADA AMB NOM I CINTA DIA DE LA FRUITA - DIJOUS ÚS AGENDA: EINA DE COMUNICACIÓ, PENSAR A REVISAR DIARIAMENT. DINS UNA BOSSETA PLÀSTIC I OBERTA SI HI HA NOTA.
 3. 3. QUÈ HAN D’APRENDRE ELS NOSTRES FILLS/ES?LECTOESCRIPTURA ESCRIURE CORRECTAMENT EL SEU NOM I COGNOM EN LLETRA LLIGADA.GRAFIA INTRODUCCIÓ A LA LLETRA LLIGADA (EL PROCÉS NO ES PODRÀ ACABAR I S’HA DE CONTINUAR AL PRIMER CICLE)LECTURA DESXIFRAR PARAULES I/O EL CONTINGUT SENZILL D’UN TEXT.LÒGICA-MATEMÀTICA- ASSOCIAR GRAFIA/QUANTITAT DE L’1 AL 10.- COMPTAR FINS A 25.- INTRODUCCIÓ A LA SUMA.- RESOLUCIÓ DE PROBLEMES MATEMÀTICS.
 4. 4. QUÈ HAN D’APRENDRE ELS NOSTRESFILLS I FILLES? I COM APRENEN A L’ESCOLA?LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES
 5. 5. APRENENTATGE COOPERATIU TREBALL PER EQUIPS. FUNCIONS DINS L’EQUIP. FINALITAT: TREBALLAR TOTS AMB TOTS. ELS EQUIPS ANIRAN CANVIANT CADA CERT TEMPS. ACTIVITATS: RESOLUCIÓ DE PROBLEMES, MENJALLETRES I PROJECTES DE TREBALL.
 6. 6. COM APRENEM A L’ESCOLA? PROVOCAR SITUACIONS COMUNICATIVES ON SIGUIN NECESSÀRIES ESCRIURE I LLEGIR. DESDOBLAMENTS.
 7. 7. COM PODEN PARTICIPAR LES FAMÍLIES PER AJUDAR ELS SEUS FILLS/ES? RESPECTAR EL RITME DE CADA INFANT I EVITAR COMPARACIONS. APROFITAR ELS RECURSOS QUE ENS DONEN LES NOVES TECNOLOGIES (ELS NOSTRES BLOCS). APROFITAU LES OPORTUNITATS QUE VOS OFERIM DES DE L’ESCOLA PER PARTICIPAR DINS L’EDUCACIÓ DELS VOSTRES FILLS. SEGUIREM AMB ELS DEURES DE CAP DE SETMANA (REFLEXIÓ).
 8. 8. COM PODEN AJUDAR LES FAMÍLIES ALS SEUS FILLS I FILLES?HÀBITS I RUTINES ESTABLES SUPERVISIÓ AFAVORIR LAPARTICIPAR A LES AFECTE SEVA AUTONOMIA ACTIVITATS DEL CENTRE COMUNICACIÓ I DIÀLEG INTERÈS PER LES COORDINACIÓ ACTIVITATS A I IMPLICACIÓ L’ESCOLA AMB L’ESCOLA
 9. 9. ALTRES PUNTS IMPORTANTS POLLS BERENARS: SOLIDARIS I TICS (1€)SOLIDARIS: 22 FEBRER 17 MAIGTICS: 15 FEBRER 15 MARÇ
 10. 10. SORTIDES I ACTIVITATS AL CENTRE 10 ABRIL – IB3 22 ABRIL TITELLES S.JORDI (2€) CLOENDA DE CICLE.
 11. 11. DIES FESTA 28 DE FEBRER – FESTA ESCOLAR UNIFICADA TRIATS PEL CENTRE 4 MARÇ 20 MAIG
 12. 12. MOLTES GRÀCIES A TOTS!

×