Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Després d’un llarg temps de calor, sol, platja i aigua, estavem
esperant amb ganes un canvi de temps. Des de l’escola vivi...
Així que decidim dedicar varies sessions a identificar
els diferents fruits secs (cacauets, nous, ametlles,
castanyes i av...
També aprofitem els aprenentatges per afiançar-
los damunt una feineta individual.
CREAM EL NOSTRE MURAL DE LA TARDOR
Una altra tasca de la que hem gaudit molt els borns ha estat l’elaboració d’un
mural de...
I finalment el nostre mural ja està acabat, si es que estan fets uns
artistes!!!!
I finalment el nostre mural ja està acabat, si es que estan fets uns
artistes!!!!
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

La tardor

271 vues

Publié le

La tardor

Publié dans : Formation
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

La tardor

  1. 1. Després d’un llarg temps de calor, sol, platja i aigua, estavem esperant amb ganes un canvi de temps. Des de l’escola vivim amb il·lusió un canvi d’estació. A la fi, la tardor ens pica a la porta. Li donem la benvinguda conversant sobre tot allò característic d’aquesta estació: el temps que fa, la roba que portem, els colors de la tardor, la transformació dels arbres, etc… Aquesta arribada de la tardor mereixia l’explicació d’un conte com el de Temps de Castanyes. I,per altra banda,una companya de la classe dels viatgers ens va portar un treball molt enriquidor fent classificació de fruits secs i fruites característiques d’aquesta estació de l’any, amb els seus cartells identificadors. LA TARDOR ENS VISITA
  2. 2. Així que decidim dedicar varies sessions a identificar els diferents fruits secs (cacauets, nous, ametlles, castanyes i avellanes…), així com les diferents fruites (raïm, magranes, caquis, taronges…). A l’assemblea els observem, els toquem, els olorem… així com treballem les seves característiques i descobrim que tots neixen als arbres. Per altra banda, aprofitem cada dia l’hora de l’esmorzar per tastar un fruit sec o una fruita.
  3. 3. També aprofitem els aprenentatges per afiançar- los damunt una feineta individual.
  4. 4. CREAM EL NOSTRE MURAL DE LA TARDOR Una altra tasca de la que hem gaudit molt els borns ha estat l’elaboració d’un mural de la tardor per decorar el suro de fora de la classe. El primer que han fet els infants ha estat pintar individualment una cartolina blanca amb un color de la tardor (taronja, groc, marró i vermell). Després d’una feina de lecto, hem pensat entre tots les lletres que necessitavem per donar-li el títol de LA TARDOR al nostre mural. Les hem cercat a l’ordinador i les han pintat lliurament. Per últim, hem aferrat material divers característic d’aquest temps que vosaltres, les famílies, ens heu portat.
  5. 5. I finalment el nostre mural ja està acabat, si es que estan fets uns artistes!!!!
  6. 6. I finalment el nostre mural ja està acabat, si es que estan fets uns artistes!!!!

×