PROJECTE FET PER MOHA,GUILLEM I ERIC
Índex EuropaÍndex Europa
 Què és Europa:Què és Europa:
 Països i capitals:Països i capitals:
 Rius:Rius:
 Tradició:Tra...
QUÈ ÉS EUROPAQUÈ ÉS EUROPA
 Europa és el nostre continent. És el segonEuropa és el nostre continent. És el segon
continen...
PAÏSOS I CAPITALS
 PAÏSOS I CAPITAL
 Alemanya/Berlin, Àustrica/Viena,
Bèlgica/Brussel.les, Espanya/Madrid,
Finlàndia/Hel...
RIUSRIUS
Els rius més llargs d'Europa són:Els rius més llargs d'Europa són:
 Danubi, amb la seva longitud de 2.860 km.Dan...
TradicióTradició
 L’hora del té. Aquesta tradició va començar al segleL’hora del té. Aquesta tradició va començar al segl...
ANIMALS TÍPICS AANIMALS TÍPICS A
EUROPAEUROPA
 Es LINX EUROPEUEs LINX EUROPEU
 Es un felí molt particular, de gran cos i...
ÓS “PARD” IBÈRIC
Els Óssos “pards” cantàbrics o ibèrics són els més
petits de tot el mon, ja que els mascles rara
vegada s...
MERAVELLES FETESMERAVELLES FETES
PER L’HOMEPER L’HOME
La Torre Eiffel va ser escollida amb motiu deLa Torre Eiffel va ser ...
Alhambra de Granada:
L'Alhambra és una ciutat palatina andalusa situada
a Granada. Es tracta d'un ric palau i fortalesa qu...
CULTURA D´EUROPA
Els seus habitants són persones amb ments molt obertes, que
han acceptat l’igualtat de drets i races. Pod...
MERAVELLES FETES
PER LA NATURA
CALÇADA DELS GEGANTS
La Calçada del Gegant és un conjunt
d'unes 40.000 columnes basàltiques...
GUÈISER D´ISLANDIA
L'activitat dels guèisers, és causada pel
contacte entre l'aigua superficial i roques
escalfades pel ma...
PRÀCTICA
ESPEREM QUE US
HAGI AGRADAT
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Europa

1 057 vues

Publié le

Powerpoint 6è - Europa

Publié dans : Formation
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Europa

 1. 1. PROJECTE FET PER MOHA,GUILLEM I ERIC
 2. 2. Índex EuropaÍndex Europa  Què és Europa:Què és Europa:  Països i capitals:Països i capitals:  Rius:Rius:  Tradició:Tradició:  Animal típic:Animal típic:  Meravelles fetes per l’home:Meravelles fetes per l’home:  Cultures d’Europa:Cultures d’Europa:  Meravelles fetes per la natura:Meravelles fetes per la natura:  Pràctica:Pràctica:
 3. 3. QUÈ ÉS EUROPAQUÈ ÉS EUROPA  Europa és el nostre continent. És el segonEuropa és el nostre continent. És el segon continent més petit del món Europa disposa decontinent més petit del món Europa disposa de bastants països/illes amb clima mediterrani, combastants països/illes amb clima mediterrani, com poden ser Espanya, Itàlia, França...O les Illespoden ser Espanya, Itàlia, França...O les Illes Balears, Creta, Gran Bretanya, Irlanda, Islàndia,Balears, Creta, Gran Bretanya, Irlanda, Islàndia, Malta..., tinguent en compte que el climaMalta..., tinguent en compte que el clima mediterrani és el millor per a la vida humana.mediterrani és el millor per a la vida humana.
 4. 4. PAÏSOS I CAPITALS  PAÏSOS I CAPITAL  Alemanya/Berlin, Àustrica/Viena, Bèlgica/Brussel.les, Espanya/Madrid, Finlàndia/Helsinki, França/Paris, Grècia/Atenes, Irlanda/Dublin, Itàlia/Roma, RegneUnit/Londres, Romania/ Bucadest
 5. 5. RIUSRIUS Els rius més llargs d'Europa són:Els rius més llargs d'Europa són:  Danubi, amb la seva longitud de 2.860 km.Danubi, amb la seva longitud de 2.860 km.  Volga, amb la seva longitud de 3.700 km essent elVolga, amb la seva longitud de 3.700 km essent el més llarg d’Europa.més llarg d’Europa.
 6. 6. TradicióTradició  L’hora del té. Aquesta tradició va començar al segleL’hora del té. Aquesta tradició va començar al segle XVII, i avui en dia és una de les activitats rutinariesXVII, i avui en dia és una de les activitats rutinaries de qualsevol habitant del Regne Unit.de qualsevol habitant del Regne Unit. ..  Alemania és el país que més festivitats celebra enAlemania és el país que més festivitats celebra en tota Europa. Tenen fires, balls, festes cristianes itota Europa. Tenen fires, balls, festes cristianes i paganes propies de un país multicultural.paganes propies de un país multicultural. ElEl LändlerLändler, és el ball típic del país, és el ball típic del país
 7. 7. ANIMALS TÍPICS AANIMALS TÍPICS A EUROPAEUROPA  Es LINX EUROPEUEs LINX EUROPEU  Es un felí molt particular, de gran cos iEs un felí molt particular, de gran cos i llargues potes, amb una cua molt curtallargues potes, amb una cua molt curta d’uns 20 centímetres. Supera el metro ded’uns 20 centímetres. Supera el metro de longitud corporal i els 70 centímetreslongitud corporal i els 70 centímetres d’alçada, amb un pes d’entre 20 i 30 kg. Ésd’alçada, amb un pes d’entre 20 i 30 kg. És el més gran de la seva espècie.el més gran de la seva espècie.
 8. 8. ÓS “PARD” IBÈRIC Els Óssos “pards” cantàbrics o ibèrics són els més petits de tot el mon, ja que els mascles rara vegada sobre passen els 180kg i les femelles ronden els 130 o 140 kg.
 9. 9. MERAVELLES FETESMERAVELLES FETES PER L’HOMEPER L’HOME La Torre Eiffel va ser escollida amb motiu deLa Torre Eiffel va ser escollida amb motiu de l'Exposició Universal celebrada a Parísl'Exposició Universal celebrada a París l'any 1889, la va dissenyar Alexandrel'any 1889, la va dissenyar Alexandre Gustave Eiffel.Gustave Eiffel.
 10. 10. Alhambra de Granada: L'Alhambra és una ciutat palatina andalusa situada a Granada. Es tracta d'un ric palau i fortalesa que allotjava al monarca i la cort Nassarita del Regne de Granada.
 11. 11. CULTURA D´EUROPA Els seus habitants són persones amb ments molt obertes, que han acceptat l’igualtat de drets i races. Podem observar que conviuen vàries races, nacionalitats, cultures, etc…
 12. 12. MERAVELLES FETES PER LA NATURA CALÇADA DELS GEGANTS La Calçada del Gegant és un conjunt d'unes 40.000 columnes basàltiques entrellaçades resultat d'una erupció volcànica ocorreguda fa 60 milions d'anys.
 13. 13. GUÈISER D´ISLANDIA L'activitat dels guèisers, és causada pel contacte entre l'aigua superficial i roques escalfades pel magma situat subterràniament.
 14. 14. PRÀCTICA
 15. 15. ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT

×