Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
DIADA DE CATALUNYA

11 DE SETEMBRE
QUÈ CELEBREM?
El dia 11 de Setembre és la festa oficial de
Catalunya.
Es commemora la caiguda de Barcelona
en mans de les ...
EL PARLAMENT DE CATALUNYA…
Va declarar el dia de Festa Nacional Catalana (11
de Setembre) a la seva primera llei.
Cataluny...
L’HIMNE DE CATALUNYA:
ELS SEGADORS
Catalunya triomfant,

Bon cop de falç,

tornarà a ser rica i plena.

Bon cop de falç,

...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Diada de catalunya

1 502 vues

Publié le

Diada de Catalunya

Publié dans : Formation
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Diada de catalunya

  1. 1. DIADA DE CATALUNYA 11 DE SETEMBRE
  2. 2. QUÈ CELEBREM? El dia 11 de Setembre és la festa oficial de Catalunya. Es commemora la caiguda de Barcelona en mans de les tropes Borbòniques durant la Guerra de Successió Espanyola l’11 de Setembre del 1.714.
  3. 3. EL PARLAMENT DE CATALUNYA… Va declarar el dia de Festa Nacional Catalana (11 de Setembre) a la seva primera llei. Catalunya queda definida com a nació i té com a símbols nacionals: 1. La bandera 2. La festa 3. L’himne
  4. 4. L’HIMNE DE CATALUNYA: ELS SEGADORS Catalunya triomfant, Bon cop de falç, tornarà a ser rica i plena. Bon cop de falç, Endarrere aquesta gent Defensors de la terra! tan ufana i tan superba. Bon cop de falç! Bon cop de falç, Que tremoli l'enemic Bon cop de falç, en veient la nostra ensenya. Defensors de la terra! Com fem caure espigues d'or, Bon cop de falç! quan convé seguem Ara és hora, segadors. cadenes. Ara és hora d'estar alerta. Bon cop de falç, Per quan vingui un altre juny Bon cop de falç, esmolem ben bé les eines. Defensors de la terra! Bon cop de falç!

×