Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Tonexpress Cara Mudah Promosi Tone Excel

3 353 vues

Publié le

Fahami web Tonexpress dengan mudah.

 • Soyez le premier à commenter

Tonexpress Cara Mudah Promosi Tone Excel

 1. 1. Na Nama saya Chris Mike telah menyertai program Tone Excel sejak Januari 2014 lagi, anda boleh ke profile facebook saya di alamat www.facebook.com/chris.mike.161 . Sejak menyertai program Tone Excel pelbagai teknik promosi secara online dan offline telah saya jalankan namun rata-rata alasan yang paling banyak di terima untuk tidak menyertai program ini adalah kerana sim kad dan pendaftaran bagi program ini di katakana mahal iaitu RM90.00. Dengan munculnya Web Promosi bersifat Affiliate iaitu Tonexpress.com kini permasalahan modal RM90.00 boleh di atasi. Affiliate bermakna anda di bayar untuk mempromosikan web promosi tonexpress.com. Bagi mereka yang belum menyertai Tone Excel Bagi mereka yang belum menyertai program Tone Excel satu cara termudah dengan kos modal yang paling rendah iaitu sebanyak RM10.00 anda boleh menggunakan web promosi tonexpress sebagai platform anda untuk MENJANA MODAL RM90.00 di mana anda hanya perlu mempromosikan web tonexpress, setelah anda upgrade ke akaun VIP link promosi anda telah di aktifkan dan anda telah boleh memulakan kempen promosi anda. Setiap kali ada yang mendaftar di link promosi anda dan mereka juga upgrade ke akaun VIP secara automatik setiap seorang daripada mereka anda akan menerima RM10.00, jadi selepas anda memperolehi 10 orang yang upgrade ke VIP anda juga sebenarnya telah
 2. 2. memperolehi jumlah komisen sebanyak RM100.00 jumlah ini akan di tukarkan kepada SIM KAD TONE EXCEL. Jadi dengan itu anda serta merta boleh berdaftar menjadi ahli program Tone Excel di bawah penaja anda di Tonexpress.com. Cara-cara pendaftaran untuk sertai program Tone Excel juga boleh di berikan oleh penaja anda setelah anda menerima Sim Kad yang dikirimkan kepada anda. Bagi mereka yang telah menyertai Tone Excel Bagi mereka yang telah menyertai program Tone Excel mereka boleh menggunakan web promosi ini sebagai web mempromosikan Tone Excel kepada mereka yang belum menyertai Tone Excel atau yang telah menyertai Tone Excel. > Kepada yang belum menyertai mereka bakal menjadi prospek downline anda untuk program Tone Excel kelak. > Kepada yang sudah menyertai program Tone Excel jika mereka upgrade ke akaun VIP anda boleh mendapatkan komisen berbentuk Sim Kad dan juga wang tunai. Jadi kelebihan utama web promosi tonexpress ialah membantu bagi mereka yang belum menyertai program Tone Excel dan juga memberi komisen kepada mereka yang mempromosikan web kepada umum dan ada yang ugpade ke akaun VIP. Bila anda sebut Tonexpress.com anda akan ingat anda akan di bayar untuk mempromosi !!
 3. 3. Cara-cara mendaftar menjadi ahli Tonexpress bagi yang belum menyertai Tone Excel Anda boleh ke link promosi saya di sini http://tonexpress.com/mulau2u?buka=daftar kemudian anda akan di hantar ke halaman berikut : Username anda akan mewakili link promosi anda, jadi pilih mengikut kesesuaian anda Isikan semua maklumat yang di perlukan di sini. Adalah penting selepas anda berjaya daftar, anda perlu pergi ke halaman Edit Profile untuk mengisi semula maklumat penting iaitu di bank manakah yang anda gunakan untuk terima komisen nanti.
 4. 4. Sila kemaskini maklumat bank anda Isikan semua maklumat yang di perlukan di sini.
 5. 5. Tindakan anda selepas berjaya daftar aktifkan web promosi anda dengan upgrade ke akaun VIP. Anda hanya perlu ke Halaman Utama dan lakukan pembayaran ke akaun admin web iaitu tuan Nik Azmi Nik mat.
 6. 6. Selepas buat pembayaran anda perlu buat pengesahan pembayaran. Hantar sms pengesahan pembayaran ke nombor handphone admin dan isikan butiran pembayaran di kotak yang telah di sediakan.
 7. 7. Setelah pengesahan pembayaran di terima akaun anda akan bertukar ke akaun VIP di mana akan muncul TAB baru di halaman Utama web promosi. Sebelum Upgrade Selepas upgrade akaun ke VIP 2 TAB Baru muncul E-WALLET dengan SENARAI TAJAAN dan halaman di sebelah kiri telah berubah menunjukan berapa kali kah link anda telah di klik. Sebarkan link promosi anda.
 8. 8. Anda boleh copy paste link promosi anda ke wall profile anda atau group-group FB, sekiranya ada ada website sendiri atau blog boleh jadikan medan promosi anda. Lihat contoh di bawah : Anda boleh gunakan teknik link atau gambar seperti ;
 9. 9. Apa yang terjadi jika ada yang klik link anda dan dafar. Anda hanya perlu ke tab SENARAI TAJAAN untuk melihat butiran mereka, dari situ anda boleh lakukan follow-up sama ada melalui email atau sms no. handphone mereka agar mereka upgrade ke akaun VIP. Bila ada rakan tajaan anda yang upgrade anda akan melihat status mereka berubah dari tidak aktif kepada aktif. Perlu di ingatkan 2 tajaan anda akan di “Pass Up” kepada upline terdahulu anda, dan anda tidak perlu risau akan itu sebab semua orang telah upgrade juga berpeluang menerima “Pass Up” dari rakan-rakan downline semakin ramai tajaan anda semakin tinggi potensi anda pula menerima “Pass Up” dari rakan tajaan anda, ianya adil untuk semua orang yang penting promosi anda mesti sentiasa di mantapkan. Untuk 2 orang yang di “Pass Up” mereka adalah rakan tajaan yang upgrade pada nombor ke-2 dan ke-4 sahaja. Tajaan anda ke-5 dan seterusnya tiada lagi berlaku proses “Pass Up”.
 10. 10. E-Wallet Setiap tajaan anda yang upgrade anda boleh lihat komisennya di bahagian e-wallet. Komisen Tajaan Anda ialah komisen dari direct sponsor anda sendiri yang telah upgrade dalam contoh saya di atas RM130.00 iatu sebanyak 13 orang, sebenarnya ia 15 tapi 2 orang telah di “pass up” seperti yang saya ceritakan sebelum ini. Komisen Tajaan Pass Up Komisen ini sama seperti 2 yang telah saya “pass up” kan Cuma yang ini hasil daripada rakan tajaan saya. Dan setiap rakan tajaan saya berpotensi menghasilkan 2 tajaan “pass up” untuk saya pula, jadi walapun saya telah memberikan 2 kepada rakan upline saya, saya juga berpeluang untuk mendapatkan perkara yang sama. UNTUK MAKLUMAN Komisen RM100 pertama anda akan dapat SIM KAD TONE EXCEL, tidak kira anda dah sertai Tone Excel atau belum, bagi yang belum ini adalah peluang anda untuk sertai TONE EXCEL dan manakala bagi yang sudah menyertai anda boleh jual semula sim kad tersebut atau gunakan pada downline anda yang lain nanti. Kenapa perlu di beri SIM KAD untuk RM100 pertama, sebab tujuan utama untuk menarik mereka yang ingin sertai Tone Excel tapi tidak berkemampuan dan ada baiknya ia di selaraskan kepada semua ahli untuk memudahkan urusan. Harap anda boleh terima akan tindakan ini, ianya keputusan admin website. Komisen selepas RM100.00 yang pertama akan menjadi tunai dan boleh di masukkan kedalam bank anda pada bila-bila masa dengan nilai minimum di e-wallet sebanyak RM10.
 11. 11. TEKNIK PROMOSI Jika anda pelajar U, surirumah dan tidak berkerja atau kurang mampu untuk keluarkan modal RM90 untuk sertai Tone Excel. Gunakan teknik jadi rakan dan perkenalkan. - anda sertai dan upgrade akaun anda ke VIP member, selepas itu anda harus “TRANSFORM” profile anda kepada wajah baru di mana ianya mempaparkan gambar sim kad tone excel atau yang berkaitan Tone Excel. Ini betujuan agar rakan-rakan Tone Excel mudah untuk accept anda. - dah dalam sehari cuba “ADD FRIENDS” dengan rakan-rakan Tone Excel sedia anda, mana-mana yang telah “accept” anda tanya kabar dan gunakan kaedah tanya “dah join ke web tonexpress ini?”, jika ada respon anda terangkan seperti apa yang terkandung di dalam e-book ini, terangkan kelebihan menyertai web ini, di mana ahli sedia Tone Excel tidak perlu membuka akaun Tone Excel baru hanya cukup dengan upgrade untuk dapatkan akaun VIP dan kekalkan IDP Tone Excel. Terangkan kelebihan komisen tersebut pada mereka. - jika anda dapat meyakinkan 10 orang ahli Tone Excel sedia ada anda akan berjaya memperolehi SIM KAD TONE EXCEL anda. Selepas dapat sim kad rujuk Upline anda di ToneXpress, jika tidak tahu buka bahagian profile dan rujuk di bawah bahagian tersebut. Jika tidak tahu juga sila rujuk admin website tonexpress.
 12. 12. - kenapa saya sarankan anda perkenalkan web ini kepada rakan Tone Excel sebab mereka dalam keadaan berkobar-kobar untuk mempromosikan tone excel jadi tiada masalah bagi mereka untuk mengeluarkan RM10.00 untuk tujuan tambah bahan promosi baru, betul tak ? - Selepas anda dah sertai Tone Excel barulah anda promosikan kepada mereka yang sama status seperti anda pada mula-mula (Jika anda pelajar U, surirumah dan tidak berkerja atau kurang mampu untuk keluarkan modal RM90 untuk sertai Tone Excel), di sini kita duplikasikan cara ini pada setiap orang yang tidak mampu. - untuk anda memahami lebih lanjut program Tone Excel anda boleh ke bahagian notes saya di https://www.facebook.com/chris.mike.161/notes - dan sebarang pertanyaan boleh inbox saya di https://www.facebook.com/messages/chris.mike.161
 13. 13. Cara mudah untuk ADD FRIENDS rakan Tone Excel sedia ada. - anda pergi ke profile seseorang Rakan Tone Excel dan klik di bahagian Friends mouse over tetikus anda pada setiap rakan pada orang tersebut, cari mereka yang mempunyai photo cover yang ada gambar Tone Excel, dengan ini mudah bagi ada mengetahui yang mereka adalah pengguna sim kad tersebut. Jadi kesimpulannya, untuk menyertai program Tone Excel anda promote web tonexpress kepada ahli Tone Excel sedia ada terlebih dahulu, untuk tujuan dapatkan modal RM90, barulah cari atau tunjukan kaedah yang sama kepada rakan yang belum menyertai untuk tujuan mendapatkan prospek baru di dalam program Tone Excel.

×