Classe: Els Robots
4tB
Curs 2014-2015
INTRODUCCIÓ
Els nens i
nenes de 4tB
hem fet una
votació per
decidir
democràticament
el projecte d’
aquest any i
hem decidi...
QUÈ SABEM?
ÁLVARO: Són dolents per la vista.
MOHAMED: Tenen alguna cosa que
enganxa.
MARTA: Són divertits.
IKER: Alguns só...
CARLES: En alguns jocs hi ha
molta violència.
LAIA: Primer els creadors fan un
o més dissenys en brut.
ERIC: Si jugues mol...
ARIADNA: Un metge va dir que es podia jugar màxim 1h i 30 min.
JORDI D: Alguns jocs si que t’ensenyen coses.
ANA: Es un ne...
QUÈ VOLEM SABER ?
1-Com es creen els videojocs?
- Un grup de gent dibuixa el que serà el joc i el passa a digital.
En la creació d'un videoj...
6-Per què posen les edats??
Perquè els majors de 18 anys són de violència o contenen sexe i nuesa, por,
paraules malsonant...
9- Per què es van inventar els jocs? Es van inventar com a entreteniment
comercial el 1971.
10- Com aconsegueixen que sigu...
15- Per què es van inventar els hacks?
Hi ha dos tipus:
-els crackers: aquells que entren als ordinadors aliens, creen vir...
21. Quantes hores pots jugar als videojocs?
Els experts diuen que màxim una hora diària
o una i mitja,
22. Per què quan compres un joc que val 100 euros, desprès
t’avorreixes? De vegades t'avorreixes perquè esta passat de mod...
Jordi
R.
Álvaro
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Power complet

734 vues

Publié le

Publié dans : Formation
0 commentaire
0 j’aime
Statistiques
Remarques
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Aucun téléchargement
Vues
Nombre de vues
734
Sur SlideShare
0
Issues des intégrations
0
Intégrations
469
Actions
Partages
0
Téléchargements
3
Commentaires
0
J’aime
0
Intégrations 0
Aucune incorporation

Aucune remarque pour cette diapositive

Power complet

 1. 1. Classe: Els Robots 4tB Curs 2014-2015
 2. 2. INTRODUCCIÓ Els nens i nenes de 4tB hem fet una votació per decidir democràticament el projecte d’ aquest any i hem decidit que estudiarem el tema dels videojocs.
 3. 3. QUÈ SABEM? ÁLVARO: Són dolents per la vista. MOHAMED: Tenen alguna cosa que enganxa. MARTA: Són divertits. IKER: Alguns són per majors de 18 anys. Nens de la classe (9 o 10) anys hi juguen. FRAN: Alguns jocs de matar no són gaire bons perquè a la nit tenim malsons
 4. 4. CARLES: En alguns jocs hi ha molta violència. LAIA: Primer els creadors fan un o més dissenys en brut. ERIC: Si jugues molta estona et pot fer mal la panxa. AROA: No es bo jugar molta estona perquè enganxen ARNAU: Valen molts diners. Però de seguida te’n canses “i llencem els diners”
 5. 5. ARIADNA: Un metge va dir que es podia jugar màxim 1h i 30 min. JORDI D: Alguns jocs si que t’ensenyen coses. ANA: Es un negoci perquè contínuament surten més jocs i n’has de comprar. ERIC: Es millor anar a jugar al carrer amb els teus amics. ARNAU: Amb el minecraft s ’aprèn a ser creatiu.
 6. 6. QUÈ VOLEM SABER ?
 7. 7. 1-Com es creen els videojocs? - Un grup de gent dibuixa el que serà el joc i el passa a digital. En la creació d'un videojoc intervenen molts professionals: -Els artistes, que creen imatges en 2D o en 3D (es diuen "sprites"). -Els programadors, que escriuen en un nou codi. -Els escriptors, que escriuen diàlegs pels personatges. -Els enginyers de so, que creen els efectes de so i la música. -Els provadors o tastadors de joc "testers", que proven el joc. 2-Perquè ens agraden tant els videojocs de violència? Sembla obvi però és així: perquè sabem segur que no matem de veritat. 3-Amb quin material es fan? De plàstic orgànic. 4-Perquè ens enganxen els videojocs? Perquè són divertits, semblen reals, són competitius... 5- Qui es l’ inventor del primer videojoc? Thomas T. Goldsmith Jr. i EstleRay l’any 1971. Tot i que altres fonts ens diuen que el primer videojoc és l’OXO creat l’any 1952 per Alexander S. Douglas.
 8. 8. 6-Per què posen les edats?? Perquè els majors de 18 anys són de violència o contenen sexe i nuesa, por, paraules malsonants o grolleres, joc on line, drogues, discriminació i/o apostes i els de menors de 18 anys no. 7-Com es traspassa el videojoc al CD? Necessitem un disc buit i un pen drive amb el videojoc dins i després ho graves com una peli o música ... 8-A tots els continents hi ha videojocs? Si. Actualment, igual que Internet, els videojocs han arribat a tot el món.Les diferències estan en : -el nombre de persones que tenen videoconsoles a casa. -quantes videoconsoles tenen. -si els que tenen videoconsoles són gairebé tots o són una minoria.
 9. 9. 9- Per què es van inventar els jocs? Es van inventar com a entreteniment comercial el 1971. 10- Com aconsegueixen que siguin tan reals? Utilitzen imatges reals com els moviments o els sons. 11-Per què alguns jocs de la Tablet no valen diners? Per a veure si té èxit. 12- Per què les demos no valen diners? - Per que volen que ho provin, no que ho comprin i no els agradi. 13 -Què tenen de diferent els videojocs als jocs de taula? -Els de taula són per jugar en una taula i els altres davant la tele. -Els de taula fan pensar i els altres maten. -Els de taula no cansen la vista. -Els videojocs et posen nerviós i provoquen malsons. 14 - Els videojocs són una cosa bona per a la humanitat? Són bons per a moltes coses: són divertits, permeten jugar a distància (si algú no pot sortir de casa perquè està malalt durant molt de temps és fantàstic) ,permeten fer esport des de casa o ballar...(l'esport és bo per a la salut)... Són dolents si els hi dediquem moltes hores i "descuidem" la nostra salut.
 10. 10. 15- Per què es van inventar els hacks? Hi ha dos tipus: -els crackers: aquells que entren als ordinadors aliens, creen virus, utilitzen targetes de crèdit... -els hackers: aquells que entren als ordinadors aliens amb fins informatius i investigant casos (per exemple la policia) 16-. Per què hi ha pàgines a Internet en les que els jocs no valguin diners ? Són les demos, serveixen per provar i, si t’agrada, te’l compres. 17-. Amb que s’inspiren per crear els personatges i els jocs? En les pel·lícules de més èxit. 18-. Quants videojocs s’han arribat a crear al món? Tot i que fa de mal dir, a Internet hem trobat la xifra de mes de 250.000.000. 19-. Com es diu el cable que es connecta a la play? USB. 20-. Per què hi ha virus a l’ordinador i a la play no? Això no és veritat. No hi ha virus si no et connectes a Internet però en el moment en que ho fas ja poden entrar.
 11. 11. 21. Quantes hores pots jugar als videojocs? Els experts diuen que màxim una hora diària o una i mitja,
 12. 12. 22. Per què quan compres un joc que val 100 euros, desprès t’avorreixes? De vegades t'avorreixes perquè esta passat de moda, altres perquè és massa fàcil o massa difícil per a tu (no és del teu nivell). 23.Per què poden Hackear des d’una casa?Per qué entren al teu ordinador via Internet. 24.Quantes persones es queden moltíssimes hores enganxades jugant als videojocs? No ho podem saber però sembla que cada vegada hi ha més gent enganxada.
 13. 13. Jordi R. Álvaro

×