Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
La Bíblia
Diagnosi
1. Qui som, què fem, el nostre valor diferencial
Producte
Preu
Distribució
2. Objectius comunicatius – ...
Online: L’estructura del supermercat
Prioritats:
Web / Butlletí electrònic / Xarxes
Avantatges de tenir un blog
És casa teva, i el pots personalitzar tant
com vulguis.
Facebook, Twitter… NO són teus. Tens
l...
Periodicitats (els canals estan ordenats per ordre de més a menys periodicitat)
Facebook i Twitter 1 actualització de Face...
Pla de comunicació
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Pla de comunicació

785 vues

Publié le

Pla de comunicació

Publié dans : Internet
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Pla de comunicació

  1. 1. La Bíblia Diagnosi 1. Qui som, què fem, el nostre valor diferencial Producte Preu Distribució 2. Objectius comunicatius – realistes i xifrables 3. Benchmark 4. Target 5. Missatge Estratègia 6. Accions calendaritzades 7. Pressupost 8. Previsió en cas de crisi Monitorització
  2. 2. Online: L’estructura del supermercat
  3. 3. Prioritats: Web / Butlletí electrònic / Xarxes
  4. 4. Avantatges de tenir un blog És casa teva, i el pots personalitzar tant com vulguis. Facebook, Twitter… NO són teus. Tens limitacions en quant al disseny, als continguts, les normes de privacitat... Avantatges de tenir un butlletí electrònic Arribes directament al correu electrònic de la gent, sense haver d’esperar que et visitin al web. No has de lluitar amb l’algoritme de Facebook, que fa que no totes les actualitzacions que facis apareguin a la teva pàgina d’entrada Disposes dels correus electrònics de la gent i saps els seus noms i cognoms, podent fer una comunicació el màxim de personalitzada. Si un dia tanquen Facebook o Twitter… ho perds tot. Les dades no són teves i, sovint, no saps ni tan sols el nom real dels teus seguidors.
  5. 5. Periodicitats (els canals estan ordenats per ordre de més a menys periodicitat) Facebook i Twitter 1 actualització de Facebook equival a 3 de Twitter. Actualitza Facebook mínim un cop al dia. Twitter… molt més. Un tweet té una vida útil de 3 hores. Web Actualitza-la cada setmana o quinze dies. Newsletter Envia-la mínim cada mes, sinó la gent s’oblidarà de tu.

×