Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Aparell respiratori
Index
1.Parts de l’aparell respiratori
2.Les mouvements respiratoires
3.Vies respiratòries
4.Esquema
5.Fotos
6.Vídeo
7.APM
Parts de l’aparell respiratori
Quan respirem, intercanviem gasos entre el nostre cos i
l'exterior. Per realitzar la nutric...
Les mouvements respiratoires
Mouvements respiratoires sont deux: l'inspiration et l'expiration.
Dans l'inspiration, le dia...
Les foses nasals són dues cavitats que s'obren a l'exterior pel nas. En
passar per les fosses nasals, l'aire s'escalfa i s...
Esquema
Fotos
APM?
Alguna pregunta més?
Aparell respiratori Chaster
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Aparell respiratori Chaster

751 vues

Publié le

Publié dans : Formation
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Aparell respiratori Chaster

  1. 1. Aparell respiratori
  2. 2. Index 1.Parts de l’aparell respiratori 2.Les mouvements respiratoires 3.Vies respiratòries 4.Esquema 5.Fotos 6.Vídeo 7.APM
  3. 3. Parts de l’aparell respiratori Quan respirem, intercanviem gasos entre el nostre cos i l'exterior. Per realitzar la nutrició, necessitem prendre oxígen de l'aire i eliminar el diòxid de carboni que es forma al nostre cos. L'aparell respiratori és l'aparell encarregat de fer la respiració. L'aparell respiratori és l'aparell encarregat de fer la respiració. Està format per les vies respiratòries, els pulmons i el diafragma.
  4. 4. Les mouvements respiratoires Mouvements respiratoires sont deux: l'inspiration et l'expiration. Dans l'inspiration, le diaphragme descend, augmente la cage thoracique et l'air pénètre dans les poumons. A l'expiration, le diaphragme augmente, réduisant la taille de la cage thoracique et de l'air qui sort des poumons. Au repos, les gens font de 12 à 15 inspirations par minute.
  5. 5. Les foses nasals són dues cavitats que s'obren a l'exterior pel nas. En passar per les fosses nasals, l'aire s'escalfa i s'humiteja. La faringe és una cavitat que comunica amb la laringe. La laringe és una cavitat que conté les cordes vocals. La tràquea és un tub que condueix l'aire cap als bronquis. Els bronquis són dos conductes amb ramificacions dins els pulmons anomenats bronquíols. Els bronquíols són ramificacions dels bronquis, que acaben en unes petites cavitats anomenades alvèols Vies respiratòries
  6. 6. Esquema
  7. 7. Fotos
  8. 8. APM? Alguna pregunta més?

×