Universiteti m ikroekonimi

Student at Univerziteti "Haxhi Zeka"
8 May 2014
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimi
1 sur 21

Contenu connexe

Tendances

Ligjerata e 13 & infoLigjerata e 13 & info
Ligjerata e 13 & infoekonomia
Publiciteti ( marketing )Publiciteti ( marketing )
Publiciteti ( marketing )Sabir Asipi
c00dc00d
c00dguest2514d3
C00dC00d
C00dMirdon Bunjaku
Mardheniet publike ( marketing )Mardheniet publike ( marketing )
Mardheniet publike ( marketing )Sabir Asipi
Marketingu GlobalMarketingu Global
Marketingu GlobalMenaxherat

En vedette

Marketing - Kollokviumi i 2-tëMarketing - Kollokviumi i 2-të
Marketing - Kollokviumi i 2-tëJozef Nokaj
Reklama (1)Reklama (1)
Reklama (1)svetlana72
Tema:ReklamaTema:Reklama
Tema:ReklamaJetmira Sula
Reklama Reklama
Reklama Klodjan Hoxha
NDËRMARRËSIA - Dr. Safet Merovci (Pyetje dhe përgjigje)NDËRMARRËSIA - Dr. Safet Merovci (Pyetje dhe përgjigje)
NDËRMARRËSIA - Dr. Safet Merovci (Pyetje dhe përgjigje)fatonbajrami1
Motivimi Motivimi
Motivimi Besfort N Haziri - Prishtine

Similaire à Universiteti m ikroekonimi

MarketinguMarketingu
MarketinguMenaxherat
Kapitulli 1- (emarketingu) Strategjia dhe KontekstiKapitulli 1- (emarketingu) Strategjia dhe Konteksti
Kapitulli 1- (emarketingu) Strategjia dhe KontekstiKujtim Hameli
Tendencat në Marketing, prezantuar nga Uragan AlijaTendencat në Marketing, prezantuar nga Uragan Alija
Tendencat në Marketing, prezantuar nga Uragan AlijaUragan Alija
Prezantimi i Trajnimit Per Biznesin Tuaj - Digital Academy.pdfPrezantimi i Trajnimit Per Biznesin Tuaj - Digital Academy.pdf
Prezantimi i Trajnimit Per Biznesin Tuaj - Digital Academy.pdfInfosoft Systems
Ekonomia digjitale  Bekim përgegjajEkonomia digjitale  Bekim përgegjaj
Ekonomia digjitale Bekim përgegjajAtlantida Marketing Club
Punim SeminarikPunim Seminarik
Punim SeminarikErmirë Redenica

Plus de Duresa M. Bytyqi

Presentation menaxhmentPresentation menaxhment
Presentation menaxhmentDuresa M. Bytyqi
Punim seminarik informatikPunim seminarik informatik
Punim seminarik informatikDuresa M. Bytyqi
Universiteti publik e drejta biznesoreUniversiteti publik e drejta biznesore
Universiteti publik e drejta biznesoreDuresa M. Bytyqi
Prezantimi bazat e informatikesPrezantimi bazat e informatikes
Prezantimi bazat e informatikesDuresa M. Bytyqi
Prezantimi e drejta biznesorePrezantimi e drejta biznesore
Prezantimi e drejta biznesoreDuresa M. Bytyqi
Prezantimi bazat e biznesitPrezantimi bazat e biznesit
Prezantimi bazat e biznesitDuresa M. Bytyqi

Universiteti m ikroekonimi