Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

CNI: STADIUL PREGATIRII STADIOANELOR PENTRU EURO2020

358 vues

Publié le

Prezentare realizată în cursul conferinței de presă susținute de viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, și Gheorghe Popescu, consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă, pe data de 10 iulie 2019, la Palatul Victoria, privind bazele sportive realizate prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social implementat de Compania Naţională de Investiţii (CNI) și stadiul lucrărilor la stadioanele pentru Campionatul European de Fotbal 2020. (Palatul Victoria, Centrul de presă): www.mdrap.ro.

 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

CNI: STADIUL PREGATIRII STADIOANELOR PENTRU EURO2020

 1. 1. STADIU IMPLEMENTARE STADIOANE PENTRU EURO2020
 2. 2. Stadiu implementare investiții CNI pentru infrastructura EURO 2020 ► Stadion Steaua: ► S-au executat lucrările de infrastructură în proporție de 95%. Au rămas nefinalizate zonele aferente golurilor tehnologice care vor permite evacuarea utilajelor grele din șantier. ► Se execută lucrări la partea de suprastructură a stadionului, lucrări din beton monolit și prefabricat. De asemenea, au început lucrările de instalații și finisaje la nivelul subsolului. În prezent sunt finalizate lucrările aferente subsolului și sunt în curs de finalizare lucrările aferente nivelului parter. Ca și elemente prefabricate sunt montate grinzile aferente primului inel dedicat publicului spectator (talonul) și a început montajul gradenelor în zona de talon. Stadiul lucrărilor de suprastructură este de cca. 35%. ► Pentru zonale în care s-au finalizat lucrările de structură (nivelul subsol) au început lucrările pentru specialitățile de arhitectură și instalații. Astfel, se realizează lucrări de compartimentări, lucrări pentru instalațiile electrice, lucrări pentru instalațiile de ventilație, lucrări pentru instalațiile sanitare (inclusive stingere incendiu) și lucrări pentru instalațiile termice.
 3. 3. Stadiul lucrărilor de la Stadionul Steaua, București
 4. 4. Stadiul lucrărilor de la Stadionul Steaua, București
 5. 5. Stadiu implementare investiții CNI pentru infrastructura EURO 2020 ► Stadion Giulești ► Lucrările de demolare asupra construcției vechi au fost finalizate ► În prezent se execută lucrările pentru incinta de piloți forați. Ulterior acestei etape se va emite ordinul de începere a lucrărilor de construire. ► Totodată a fost depus la emitentul autorizației de construire (Primaria sectorului 6) avizul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență în vederea depunerii documentației pentru emiterea autorizației de construire. Se estimează că la începutul săptămânii viitoare să fie obținută Autorizația de Construire.
 6. 6. Stadiu lucrări la Stadionul Giulești București
 7. 7. Stadiu lucrări la Stadionul Giulești București
 8. 8. Stadiu implementare investiții CNI pentru infrastructura EURO 2020 ► Stadion Arcul de Triumf ► Au fost finalizate lucrările de demolare a construcțiilor existente, sarcină care a revenit MTS și FRR ► A fost emisă Autorizația de Construire Nr. 291/1723434 din 05.06.2019 de către Primăria Municipiului București ► Au început lucrările de execuție cu data de 08.07.2019 și se execută lucrările de infrastructura (săpătura și fundațiile de beton armat).
 9. 9. Stadiu lucrări la Stadionul Arcul de Triumf, București
 10. 10. Stadiu lucrări la Stadionul Arcul de Triumf, București
 11. 11. Vă mulțumim!

×