Tipologjia e marketingut pjesa e ii

3 Feb 2011
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
Tipologjia e marketingut  pjesa e ii
1 sur 15

Contenu connexe

Tendances

Kuptimi i informacionit dhe i kerkimit marketingKuptimi i informacionit dhe i kerkimit marketing
Kuptimi i informacionit dhe i kerkimit marketingHekuran Zogaj
Strategjite  segmentimi i tregutStrategjite  segmentimi i tregut
Strategjite segmentimi i tregutekonomia
2.politika e promocionit_ui_re2.politika e promocionit_ui_re
2.politika e promocionit_ui_reGashi Besnik
Bazat e marketingut punimi i produktitBazat e marketingut punimi i produktit
Bazat e marketingut punimi i produktitVeton Sopjani
Orientimi marketing ne biznes ( marketing )Orientimi marketing ne biznes ( marketing )
Orientimi marketing ne biznes ( marketing )Sabir Asipi
Promocioni i shitjeve ( marketing )Promocioni i shitjeve ( marketing )
Promocioni i shitjeve ( marketing )Sabir Asipi

Similaire à Tipologjia e marketingut pjesa e ii

NjohuribazemarketingNjohuribazemarketing
NjohuribazemarketingArta Kurti
Marketing2Marketing2
Marketing2Valdet Shala
Njohuribazemarketing 100202085715-phpapp01Njohuribazemarketing 100202085715-phpapp01
Njohuribazemarketing 100202085715-phpapp01valmirejetishi
Marketingu hulumtimi i tregutMarketingu hulumtimi i tregut
Marketingu hulumtimi i tregutbujar30
Njohuri Baze MarketingNjohuri Baze Marketing
Njohuri Baze MarketingMenaxherat
Universiteti m ikroekonimiUniversiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimiDuresa M. Bytyqi

Plus de ekonomia

K o n t r o ll i K o n t r o ll i
K o n t r o ll i ekonomia
Struktura organizacionaleStruktura organizacionale
Struktura organizacionaleekonomia
L09 teoria e prodhimit dhe produktit margjinalL09 teoria e prodhimit dhe produktit margjinal
L09 teoria e prodhimit dhe produktit margjinalekonomia
Vecorite fundamentale te shpenzimeve dhe te hyraveVecorite fundamentale te shpenzimeve dhe te hyrave
Vecorite fundamentale te shpenzimeve dhe te hyraveekonomia
Teoria e kerkesesTeoria e kerkeses
Teoria e kerkesesekonomia
Menaxhimi i burimeve njerezoreMenaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezoreekonomia

Tipologjia e marketingut pjesa e ii