Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Lean és agile

345 vues

Publié le

Az Agilitás a Lean elvekből és különböző gyakorlati módszerekből épült fel. Ez az előadás a Budapest Lean Coffee 2015 szeptemberi találkozóján hangzott el. Az agilis elveket és a SCRUM keretrendszer mutattam be.

Publié dans : Formation
 • Identifiez-vous pour voir les commentaires

 • Soyez le premier à aimer ceci

Lean és agile

 1. 1. Idő Funkciók Minőség A bűvös háromszög
 2. 2. Cynefin
 3. 3. Cynefin
 4. 4. Cynefin
 5. 5. Cynefin
 6. 6. PDCA ciklus
 7. 7. Agilis kiáltvány (2001)
 8. 8. Agilis kiáltvány (2001) Mi a jobb szoftverfejlesztés módjait fedezzük fel azáltal, hogy fejlesztünk és segítünk másokat fejleszteni. E munka során értékesebbnek tartjuk:
 9. 9. Agilis kiáltvány (2001) Mi a jobb szoftverfejlesztés módjait fedezzük fel azáltal, hogy fejlesztünk és segítünk másokat fejleszteni. E munka során értékesebbnek tartjuk: ❖ Az egyént és a személyes kommunikációt a módszertanoknál és az eszközöknél.
 10. 10. Agilis kiáltvány (2001) Mi a jobb szoftverfejlesztés módjait fedezzük fel azáltal, hogy fejlesztünk és segítünk másokat fejleszteni. E munka során értékesebbnek tartjuk: ❖ Az egyént és a személyes kommunikációt a módszertanoknál és az eszközöknél. ❖ A működő szoftvert, az átfogó dokumentációnál.
 11. 11. Agilis kiáltvány (2001) Mi a jobb szoftverfejlesztés módjait fedezzük fel azáltal, hogy fejlesztünk és segítünk másokat fejleszteni. E munka során értékesebbnek tartjuk: ❖ Az egyént és a személyes kommunikációt a módszertanoknál és az eszközöknél. ❖ A működő szoftvert, az átfogó dokumentációnál. ❖ A megrendelővel való együttműködést, a szerződéshez való merev ragaszkodással szemben.
 12. 12. Agilis kiáltvány (2001) Mi a jobb szoftverfejlesztés módjait fedezzük fel azáltal, hogy fejlesztünk és segítünk másokat fejleszteni. E munka során értékesebbnek tartjuk: ❖ Az egyént és a személyes kommunikációt a módszertanoknál és az eszközöknél. ❖ A működő szoftvert, az átfogó dokumentációnál. ❖ A megrendelővel való együttműködést, a szerződéshez való merev ragaszkodással szemben. ❖ A változásra való reagálást, a tervek rigorózus követésével szemben.
 13. 13. Agilis kiáltvány (2001) Mi a jobb szoftverfejlesztés módjait fedezzük fel azáltal, hogy fejlesztünk és segítünk másokat fejleszteni. E munka során értékesebbnek tartjuk: ❖ Az egyént és a személyes kommunikációt a módszertanoknál és az eszközöknél. ❖ A működő szoftvert, az átfogó dokumentációnál. ❖ A megrendelővel való együttműködést, a szerződéshez való merev ragaszkodással szemben. ❖ A változásra való reagálást, a tervek rigorózus követésével szemben. Noha, fontosak az utóbbiak is, mi fontosabbnak tartjuk az előzőeket.
 14. 14. Mit ígér a SCRUM?
 15. 15. Használja még valaki?
 16. 16. Mennyire bonyolult?
 17. 17. SCRUM alapok
 18. 18. Inkrementális, iteratív fejlesztés

×