Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
KATËR HAPA SI TË POROSISNI LIBRA TE SHTEPIAELIBRIT.COM ?
1. Regjistrohuni duke krijuar llogarinë tuaj në faqen tonë
Proces...
KATËR HAPA SI TË POROSISNI LIBRA TE SHTEPIAELIBRIT.COM ?
2. Shtoni adresën tuaj postare
Pasi të jeni regjistruar, duke kri...
KATËR HAPA SI TË POROSISNI LIBRA TE SHTEPIAELIBRIT.COM ?
3. Shtoni librat e dëshiruar në Shportë
Në momentin që keni gjetu...
KATËR HAPA SI TË POROSISNI LIBRA TE SHTEPIAELIBRIT.COM ?
Më pas nuk ju ngelet veç se të
“Përfundoni porosinë” tuaj duke
ko...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

4 Hapa: Si te porosisni libra te ShtepiaeLibrit.com

13 545 vues

Publié le

Udhezues i shpejte qe shpjegon si mund te porosisni lehtesisht libra shqip nepermjet faqes tone.

Publié dans : Formation
  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

4 Hapa: Si te porosisni libra te ShtepiaeLibrit.com

  1. 1. KATËR HAPA SI TË POROSISNI LIBRA TE SHTEPIAELIBRIT.COM ? 1. Regjistrohuni duke krijuar llogarinë tuaj në faqen tonë Procesi i porositjes së librave në faqen tonë është mjaft i thjeshtë, mjafton të ndiqni këto hapa: Në fillim ju duhet të regjistroheni duke krijuar një llogari “falas” në faqen tonë. Për këtë ju nevojitet vetëm një “adresë Email” dhe sigurisht mund të vendosni “fjalëkalimin” që ju dëshironi të përdorni. Krijimi i një llogarie ju lejon të ruani të dhënat tuaja për çdo porosi që kryeni si dhe të përfitoni nga ofertat dhe njoftimet e herë-pas-hershme që nxjerrim për klientët tanë. Shënim: Nëse hasni vështirësi, ju lutem mos nguroni të na kontaktoni: admin@shtepiaelibrit.com
  2. 2. KATËR HAPA SI TË POROSISNI LIBRA TE SHTEPIAELIBRIT.COM ? 2. Shtoni adresën tuaj postare Pasi të jeni regjistruar, duke krijuar llogarinë tuaj, ju do mund të “Shtoni adresën tuaj të parë” postare e cila do të shërbejë për dërgimin e porosisë tuaj si dhe për llogaritjen e tarifës postare. Ju mund të shtoni disa adresa që mund t’i përdorni në çdo kohë për veten ose për dërgimin e porosive te persona të tjerë. Shënim: Nëse hasni vështirësi, ju lutem mos nguroni të na kontaktoni: admin@shtepiaelibrit.com
  3. 3. KATËR HAPA SI TË POROSISNI LIBRA TE SHTEPIAELIBRIT.COM ? 3. Shtoni librat e dëshiruar në Shportë Në momentin që keni gjetur librin e dëshiruar, ju mund ta shtoni atë në Shportën tuaj duke klikuar butonin “Porosite tani”. Më pas, libri automatikisht do t’i shtohet Shportës tuaj, ku edhe do t’ju shfaqen kostot përkatëse për librin dhe tarifa postare (në vartësi të adresës tuaj). Ju mund ta përsërisni këtë proces për të shtuar çdo libër tjetër që dëshironi të porosisni. Në çdo moment ju mund ta verifikoni përmbajtjen e Shportës tuaj deri sa të jeni gati të “Përfundoni porosinë”. Librat do të qëndrojnë në shportën tuaj edhe nëse ju largoheni nga faqja dhe i riktheheni asaj edhe pse mund ta keni mbyllur fare. 4. Përfundoni porosinë tuaj Shënim: Nëse hasni vështirësi, ju lutem mos nguroni të na kontaktoni: admin@shtepiaelibrit.com
  4. 4. KATËR HAPA SI TË POROSISNI LIBRA TE SHTEPIAELIBRIT.COM ? Më pas nuk ju ngelet veç se të “Përfundoni porosinë” tuaj duke konfirmuar detajet e fundit ku ju kërkohet të përcaktoni: 1) adresën ku do të dërgohet (adresa e marrësit) 2) mënyrën e dërgimit të porosisë (postë tokësore apo ajrore) 3) mënyrën e pagesës për porosinë tuaj (kartë krediti, PayPal apo transfertë) Në fund të procesit të porositjes do t’ju kërkohet që të “konfirmoni porosinë tuaj” dhe me kaq ju keni mbaruar. Shënim: Nëse hasni vështirësi, ju lutem mos nguroni të na kontaktoni: admin@shtepiaelibrit.com

×