Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Els arbres de l'Escola Les Arrels

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Prochain SlideShare
Plantes del terreno
Plantes del terreno
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 15 Publicité

Plus De Contenu Connexe

Plus par escolalesarrelsmollerussa (20)

Publicité

Plus récents (20)

Els arbres de l'Escola Les Arrels

 1. 1. ELS ARBRES DE L'ESCOLA LES ARRELS
 2. 2. EL PLÀTANER CARACTERÍSTICA Les fulles són grans, palmades, amb cinc lòbuls punxeguts (de vegades tres)
 3. 3. ARBRE DE LES PANSES CARACTERÍSTICA és un arbre originari del Japó, però que es troba escampat per l'est de la Xina i Corea i a l'Himalàia. Ha estat introduït en molts altres indrets del món, com a planta ornamental, pels seus fruits i per les seves propietats medicinals
 4. 4. L'OLIVERA CARACTERÍSTIQUES Arbre perennifoli que pot arribar als 8- 10 m d'alçada. Pot viure molts anys. El tronc és gruixut i es va recargolant a mesura que envelleix; l'escorça és llisa quan l'arbre és jove i amb el temps es va tornant més rugosa. La capçada és arrodonida. Les fulles són simples i fan el fruit que és l'oliva. Arbre que commemora el nostre Xè Aniversari.
 5. 5. ALBERCOQUER CARACTERÍSTIQUES rbre caducifoli que pot arribar fins als 6 m d'alçada. La seva escorça és de color marronós amb tonalitats vermelloses. Les fulles són simples, amb el marge lleugerament dentat i amb forma oval; fan de 3-8 cm de longitud i 3-5 cm d ´amplada. Són de color verd lluent per davant i amb pèls als nervis pel darrera .Floreix durant els mesos d'abril i maig. Les flors són blanques o rosades. Plantat per la família Farran.
 6. 6. CARACTERÍSTIQUES És un dels arbres caducifolis més comuns. Les seves fulles són de formes molt variades. Fa al voltant de 15 m d'alt. Rep el seu nom del color vermell de les seves flors, pecíols, brots i llavors. A la tardor les seves fulles prenen un color escarlata brillant. Plantat pels alumnes de 5è. ÀCER
 7. 7. EL NOGUER CARACTERÍSTIQUES Arbre caducifoli que pot arribar als 18- 20 m d'alçada, de tronc robust i de capçada ampla. La seva escorça és de color gris blanquinós; inicialment és llisa i es clivella quan el tronc es fa gruixut. Les fulles són gran. Són de color verd clar. Arbre plantat pel Xè Aniversari.
 8. 8. L'ARBRE DE L'AMOR CARACTERÍSTIQUES És originari de les regions de l'est de la mediterrània. És molt utilitzat en jardineria per les seves flors. Té les fulles en forma de cor, d'on obté un dels seus noms comuns, arbre de l'amor. A la tardor les fulles són de color vermell i rosat
 9. 9. MÈLIES CARACTERÍSTIQUES La mèlia és un arbre originari de la Xina central i occidental i nord de l'Índia. El seu cultiu s'ha estès per tota la zona mediterrània.[1] De 6 a 10 m d’alçada, el tronc recte posseeix una escorça grisenca. La capa arrodonida, encara que la ramificació és abundant, proporciona una ombra poc densa. Les fulles, caduques. Les flors petites tenen 5 pètals de color blavós o violeta i es troben reunides en raïms La floració esdevé el maig
 10. 10. LA MORERA CARACTERÍSTIQUES Arbre caducifoli exòtic cultivat, de forma arrodonida que pot arribar fins als 10 m d'alçada. La seva escorça és grisosa i clivellada. Les fulles són simples, asimètriques i tenen forma de cor allargat (ovada). El seu fruit és la mora i serveix d'aliment als cucs de seda. Donació de moreres per part d'una amiga de l'Anna Huertas.
 11. 11. EL BOIX CARACTERÍSTIQUES Arbre perennifoli que pot arribar fins als 4-5 m d'alçada, tot i que generalment presenta forma arbustiva. Floreix a principis de primavera. Les flors són molt petites, de color groguenc. Cada flor femenina està envoltada d'unes quantes flors masculines.
 12. 12. LA TUIA CARACTERÍSTIQUES Petit arbre perennifoli (Thuja orientalis), ramificat des de la base, de fulles imbricades i gàlbuls amb prominències recorbades, plantada sovint en jardins i tanques.
 13. 13. LA PILISTRA O PLANTA DE PATI CARACTERÍSTIQUES Creixement lent. Pot tindre de 4 a 5 fulles anualment. Aquestes fulles mesuren aproximadament 30-46 cm, depenent de la varietat. Longevitat: molt longeva. Època de floració: floreix irregularment als mesos estivals.
 14. 14. EVÒNIMS CARACTERÍSTIQUES Gènere d’arbres o arbusts de la família de les celastràcies (Euonymus sp), de fulles oposades, flors blanques i petites, fruit en càpsula dehiscent i llavors amb una coberta.
 15. 15. PALMERA CARACTERÍSTIQUES La palmera petita forma de la família tropical de les palmeres. Poden aguantar el fred i les calors extremes. Tronc doble, fulles allargassades en punxa. Poden arribar a fer uns 40 cm.

×