Ambients 2n A

563 vues

Publié le

Publié dans : Formation
0 commentaire
0 j’aime
Statistiques
Remarques
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Aucun téléchargement
Vues
Nombre de vues
563
Sur SlideShare
0
Issues des intégrations
0
Intégrations
270
Actions
Partages
0
Téléchargements
2
Commentaires
0
J’aime
0
Intégrations 0
Aucune incorporation

Aucune remarque pour cette diapositive

Ambients 2n A

  1. 1. AMBIENTS NOUS Aquesta setmana hem aprés a treballar amb el litre i ho hem fet amb una pàgina web súper interessant, en la qual a més de l’explicació hi havia activitats pràctiques a fer amb la pissarra digital. L’activitat l’hem duta a terme amb mig grup i d’aquesta manera hem pogut participar-hi tothom. Aquest és el següent grup gaudint de la mateixa activitat que l’altre.
  2. 2. El Dídac explica als seus companys i companyes que ½ litre és el mateix que 500 mil·lilitres. Gràcies al material que han portat des de casa, podem omplir les ampolles amb les gerres de mesurar líquids. L’ampolla era de 2 litres i havíem de comptar quants ½ litres posàvem.
  3. 3. Hem omplert diferents recipients i aquest era d’un litre. A més d’omplir també havíem d’apuntar en un full el nombre de gerres que necessitàvem per omplir els diferents recipients. Aquests som nosaltres intentant omplir els recipients amb 500 ml d’aigua per omplir els recipients. La tasca més difícil ha estat omplir el got amb l’aigua que ens demanaven. Per omplir l’ampolla hem necessitat 4 gerres de 500 mil·lilitres d’aigua.

×