Educació Física

1 302 vues

Publié le

Educació Física al cicle inicial

Publié dans : Formation
0 commentaire
0 j’aime
Statistiques
Remarques
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Aucun téléchargement
Vues
Nombre de vues
1 302
Sur SlideShare
0
Issues des intégrations
0
Intégrations
538
Actions
Partages
0
Téléchargements
0
Commentaires
0
J’aime
0
Intégrations 0
Aucune incorporation

Aucune remarque pour cette diapositive

Educació Física

  1. 1. EDUCACIÓ FÍSICA AL CICLE INICIAL Els nens i nenes de la classe dels planetes i les serps ens ho hem passat molt bé aprenent les parts del cos. Hem fet jocs, curses, relleus,...Ara en sabem molt!!! Aquesta setmana hem començat a descobrir l'esquerra i la dreta, més endavant veurem que hem après i amb quines activitats. Fins aviat!!! 1r A 1r B
  2. 2. 2n A Durant bona part del trimestre hem estat treballant l’esquema corporal. Cada nena s’ha observat a sí mateix, què és el que pot fer i com ho fa. També, li hem donat molta importància al treball de la part dreta i la part esquerra del cos. On tens la mà dreta? On tens la mà esquerra?
  3. 3. EDUCACIÓ FÍSICA AL CICLE MITJÀ 3r A 3r B Treballem per afiançar l’esquema corporal i la lateralitat. Treballem amb materials coneguts, com cons i cordes. I, comencem a treballar amb materials nous, com les indiakes.
  4. 4. 4t A 4t B Treballem l’equilibri amb piques i practiquem l’equilibri estàtic i l’equilibri dinàmic. Cal molta concentració! Treballem individualment i en equip.
  5. 5. EDUCACIÓ FÍSICA AL CICLE SUPERIOR 5è A 5è B 6è
  6. 6. Durant els primers dies d’escola vam treballar amb ganes per establir entre els companys /es una bona cohesió de grup. Després, vam començar a conèixer i a treballar les capacitats físiques bàsiques: força, resistència, flexibilitat i velocitat.
  7. 7. Durant els primers dies d’escola vam treballar amb ganes per establir entre els companys /es una bona cohesió de grup. Després, vam començar a conèixer i a treballar les capacitats físiques bàsiques: força, resistència, flexibilitat i velocitat.

×