Projecte Gegants P3 Escola Nova Cervello

2 251 vues

Publié le

Escola Nova Cervelló

Publié dans : Formation
0 commentaire
0 j’aime
Statistiques
Remarques
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Aucun téléchargement
Vues
Nombre de vues
2 251
Sur SlideShare
0
Issues des intégrations
0
Intégrations
894
Actions
Partages
0
Téléchargements
4
Commentaires
0
J’aime
0
Intégrations 0
Aucune incorporation

Aucune remarque pour cette diapositive

Projecte Gegants P3 Escola Nova Cervello

 1. 1. ESCOLA NOVA P3 2014 - 2015 PROJECTE DELS GEGANTS
 2. 2. LA TRIA DEL NOM DE LA CLASSE DESPRÉS DE DIVERSES VOTACIONS, ELS FINALISTES VAN SER: LES TORTUGUES AMB 9 VOTS I ELS GEGANTS AMB 12 VOTS! JA TENIM NOM PER A LA CLASSE! SOM LA CLASSE DELS GEGANTS! VAM FER DIVERSES VOTACIONS ENGANXANT LA NOSTRA FOTO A LES IDEES QUE MÉS ENS AGRADAVEN. PLUJA D’IDEES: CADA INFANT VA PENSAR UN NOM PER A LA CLASSE.
 3. 3. ONA: “LA GEGANTA DE CERVELLÓ TÉ CHUPETES.” CLARA: “TENEN UNA CASA A LA MUNTANYA A SOTA. I DORMIEN ALLÀ I COMIEN FELICES.” MALLOL: “VIUEN A LA BIBLIOTECA. BALLEN. GIREN VOLTES.” GERARD: “LA GEGANTA ITZEL: “ELS GEGANTS CAMINEN, BALLEN. SÓN MOLT ALTS. MENGEN MOLT. DIBUIXEN. DESCANSEN AL SOFÀ AMB UN COIXÍ. ES DUTXEN. JUGUEN. DORMEN. ES FIQUEN AL LLIT. MIREN EL MÒVIL. MIREN LLIBRES. ES FIQUEN LA MANTA. CAMINEN.” XAVI: “ ELS GEGANTS BALLEN. DONEN VOLTES. ENS MULLEN AMB UNA PISTOLA D’AIGUA. EM MULLEN A MI. SÓN BLANCS.” OLEG: “SON PALLASSOS. FAN CAS.” NOA: “SÓN GRANS.” IKER: “SON GRANDES. PARLEN. YO EN EL COLE DE LA EMMA VEO A DOS GEGANTS BAILANDO.” ALVARO O.: “BAILAR. SON GRANDES. TIENEN BARBA. TIENEN BIGOTES. TIENEN PIERNAS. CAMINAN. ESTAN EN LA BIBLIOTECA.” JOAN: “AQUI A DALT DEL COLE VIUEN. NO FAN RES.” UNAI: “HE VIST GEGANTS A L’ORDINADOR. L’AVI PORTA ELS GEGANTS.” QUÈ SABEM DELS GEGANTS?
 4. 4. JORDI: “AL MEU POBLE HE VIST GEGANTS” MARTINA: “TIENEN CABALLOS, SÓN GEGANTS. EL GEGANT DE GUIX”. ALVARO L: “ BAILAN Y TAMBIÉN HAY COLCHONETAS CUANDO ES UNA FERIA.” EDURNE: “ELS GEGANTS SÓN GEGANTS.” MARIAM: “SON MUY FUERTES. EL GEGANT DEL PI.” ALEJANDRO: “SON MUY FUERTES,” DANIEL T.: “SON CABALLOS Y VACAS”. NAIARA M: “S’HO ESTÀ PENSANT...” ERIC: “S’HO ESTÀ PENSANT...” DANIEL L: “S’HO ESTÀ PENSANT...” HUGO: “SÓN MOLT GRANS PORQUE ESTAN EN MI ESCUELA QUE ESTA LLUNY, LLUNY, LLUNY, PERO YA NO VOY PORQUE ESA YA ES DE PEQUEÑOS QUE LA PROFESORA SE LLAMA SHEILA COMO TU. EL GEGANT UNO ERA PIRATA Y TENIA ESPADA.” RANIA:“S’HO ESTÀ PENSANT...” NAYARA B: “S’HO ESTÀ PENSANT...”
 5. 5. QUÈ VOLEM SABER DELS GEGANTS? •ON VIUEN ELS GEGANTS? •QUÈ MENGEN? •PODEM PINTAR UN GEGANT EN UN FULL? •VULL SER UN GEGANTER! •M’AGRADARIA FER UN GEGANT! •VULL QUE EXPLIQUEM EL CONTE •DEL GEGANT DEL PI!
 6. 6. ON PODEM BUSCAR INFORMACIÓ? ENTRE TOTS VAM ESTAR PENSANT UNA ESTONA ON PODÍEM BUSCAR INFORMACIÓ DELS GEGANTS I VAM DECIDIR QUE… - A CASA, PREGUNTANT-LI ALS PAPES I AA CASA, PREGUNTANT-LI ALS PAPES I A LES MAMES.LES MAMES. - AL COLE, PREGUNTANT-LI A LESAL COLE, PREGUNTANT-LI A LES MESTRES.MESTRES. - PORTANT CONTES DE CASAPORTANT CONTES DE CASA - PORTANT CONTES DE LA BIBLIOTECA.PORTANT CONTES DE LA BIBLIOTECA. - A L’ORDINADOR DE LA CLASSE.A L’ORDINADOR DE LA CLASSE. ÉS TOTALMENT NECESSARI BUSCAR INFORMACIÓ A CASA, A LA BIBLIOTECA, PER INTERNET,... PEL TREBALL PER PROJECTES. GRÀCIES A TOT EL QUE HEU PORTAT, HEM POGUT APRENDRE MOLT!
 7. 7. ÍNDEX DE TREBALL 1. SOM LA CLASSE DELS GEGANTS! 2. BENVINGUT GEGANT DE LA CIUTAT! 3. QUÈ SÓN ELS GEGANTS? 4. FEM UN GEGANT. DE QUÈ ESTAN FETS? QUÈ NECESSITEM PER FER UN GEGANT? 5. QUI SÓN ELS GEGANTER? QUINA ROBA PORTEN? ENS VESTIM DE GEGANTERS! 6. CONTES DE GEGANTS: EL GEGANT DEL PI, EL GEGANT DE GUIX, EL GEGANT DEL CASTANYER, LA FESTA MAJOR, EL GEGANT EGOISTA,...
 8. 8. 1. SOM LA CLASSE DELS GEGANTS HEM FET UN CARTELL PER PENJAR A LA PORTA I QUE ELS PAPES I LES MAMES VEGIN QUINA CLASSE SOM. HEM ANAT PER TOTES LES CLASSES INFORMANT QUE JA TENIM NOM DE LA CLASSE! HEM DECORAT LA PORTA DE LA CLASSE PERQUÈ TOTHOM VEGI QUI SOM!
 9. 9. 2. BENVINGUT GEGANT DE LA CIUTAT UN MATÍ EL JAUME VA PICAR A LA PORTA I ENS VA DONAR UN PAQUET. EL VAM OBRIR I VAM TROBAR UN GEGANT ACOMPANYAT D’UNA CARTA! A LA CARTA DEIA QUE EL GEGANT S’HAVIA ASSABENTAT QUE ÈREM LA CLASSE DELS GEGANTS I QUE ES VOLIA QUEDAR AMB NOSALTRES PER CONÉIXER ELS NENS DE LA NOSTRA CLASSE I LES NOSTRES FAMÍLIES! VAM FER UNA PLUJA D’IDEES PER TRIAR UN NOM PER A LA NOSTRA MASCOTA. VAN SORTIR DIVERSOS NOMS: DEL PI, PALLASSO, DEL CASTANYER, POL, DE LES FULLES, DE GUIX I DE LA CIUTAT. VAM FER DIVERSES VOTACIONS I FINALMENT VA GUANYAR “EL GEGANT DE LA CIUTAT”!
 10. 10. PARTS DEL COS DELS GEGANTS HEM VIST QUINES SÓN LES PARTS DEL COS DELS GEGANTS I DE QUINS MATERIALS ESTAN FETS. 3. QUÈ SÓN ELS GEGANTS? ON VIUEN?
 11. 11. HEM CONEGUT ELS GEGANTS QUE VIUEN A LA NOSTRA ESCOLA: EL FERRAN I LA CARME! QUI VOLÍA S’HA FICAT DINTRE DELS SEUS VESTITS! DESPRÉS EL JAUME I LA SHEILA ELS HAN FET BALLAR!
 12. 12. HEM VIST QUE A CERVELLÓ TAMBÉ HI HA GEGANTS: EL CENTO I LA ROSITA. I VIUEN A LA BIBLIOTECA. CENTO ROSITA HEM FENT UN CENTO I UNA ROSITA PER A LA NOSTRA CLASSE I QUAN TENIM TEMPS ELS PINTEM I DECOREM!
 13. 13. UNS NENS DE 4T ENS HAN PORTAT UNS CAPGROSSOS QUE HAN FET ELLS I ENS ELS HAN DEIXAT UNS DIES A LA CLASSE!
 14. 14. PARTS DEL COS DE LES PERSONES DESPRÉS DE VEURE LES PARTS DEL COS DELS GEGANTS, VAM PENSAR QUINES SÓN LES NOSTRES PARTS DEL COS I VAM CONVERSAR UNA ESTONA…. TENIM LES MATEIXES PARTS DEL COS LES PERSONES I ELS GEGANTS? VAM FER LA SILUETA D’UN NEN I D’UNA NENA EN UN MURAL I VAM DIBUIXAR TOTES LES PARTS DEL COS. AQUEST ÉS EL RESULTAT: I COM SOM NOSALTRES?
 15. 15. UN ALTRE DIA VAM ESCRIURE EL NOM DE LES PARTS DEL COS AL MURAL. COM ENCARA NO SABEM ESCRIURE, LA SHEILA VA ESCRIURE LES PARAULES AMB ROTULADOR GROC I ELS GEGANTS LES REPASSAVEN AMB ROTULADOR NEGRE.
 16. 16. ENS HEM COMPARAT AMB ELS GEGANTS DE LA CLASSE I HEM MARCAT FINS A ON ARRIBA EL NOSTRE CAP. QUI SÓN MÉS GRANS, ELS GEGANTS O NOSALTRES? MIDA DELS NENS I NENES DE LA CLASSE
 17. 17. 4. FEM UN CAPGROS VOLÍEM FER UN GEGANT PERÒ COM ÉS MASSA COMPLICAT I, A MÉS A MÉS A L’ESCOLA JA EN TENÍM, HEM DECIDIT FER UN CAPGROS.
 18. 18. 5. SOM GEGANTERS ENS HEM FET UNA FAIXA, UN MOCADOR, UNA ESCUT I UNA GRALLA. ARRIBA CARNESTOLTES! PER A LA GRAN FESTA ENS HAVÍEM DE DISFRESSAR DEL NOM DE LA CLASSE, PERÒ COM ÉRA UNA MICA DIFÍCIL DIFRESSAR-NOS DE GEGANTS, I AL PRINCIPI DEL PROJECTE ALGUNS NENS VOLÍEN VESTIR-SE DE GEGANTERS, VAM DEDICIR QUE LA NOSTRA DISFRESSA SERÍA DE GEGANTERS!
 19. 19. HEM ESTAT BUSCANT QUINES SÓN LES VESTIMENTES DELS GEGANTERS I DESPRÉS HEM FET GRUPS COOPERATIUS PER PINTAR UN DIBUIX DE LES VESTIMENTES. TREBALLANT AMB GRUPS COOPERATIUS APRENEN A POSAR-SE D’ACORD, A COMPARTIR, A TREBALL PLEGATS,...
 20. 20. MIREU QUE GUAPÍSSIMS QUE ESTEM!
 21. 21. 6. CONTES DE GEGANTS HEM EXPLICAT MOLTS CONTES: GEGANTS I CAPGROSSOS, EL GEGANT DEL PI, EL GEGANT DE GUIX, EL GEGANT DEL CASTANYER, EL GEGANT EGOISTA, LA FESTA MAJOR,...
 22. 22. HEM FET UNA TITELLA DE GEGANT 7. A MÉS A MÉS
 23. 23. HEM TREBALLAT LA CANÇÓ DE… El GEGANT DEL PI ARA BALLA, ARA BALLA, EL GEGANT DEL PI ARA BALLA PEL CAMÍ. EL GEGANT DE LA CIUTAT ARA BALLA, ARA BALLA, EL GEGANT DE LA CIUTAT ARA BALLA PEL TERRAT. LA TINTINA DEL GEGANT ARA PASSA, ARA PASSA, LA TINTINA DEL GEGANT ARA PASSA PEL DAVANT.
 24. 24. HEM TREBALLAT LA CANÇÓ DE… CAP, PANXA, GENOLLS I PEUS CAP, PANXA, GENOLLS I PEUS,GENOLLS I PEUS, GENOLLS I PEUS.CAP, PANXA, GENOLLS I PEUS I PIQUEM DE MANS, EI! AMAGUEM... PEUS! CAP, PANXA, GENOLLS I ...,GENOLLS I ... GENOLLS I...CAP, PANXA, GENOLLS I...I PIQUEM DE MANS, EI! AMAGUEM ... PEUS I GENOLLS! CAP, PANXA, ... I ...,... I ... .... I...CAP, PANXA, ... I...I PIQUEM DE MANS, EI! AMAGUEM ... PEUS, GENOLLS I PANXA! (...) AMAGUEM ... PEUS, GENOLLS, PANXA I CAP! (...) AMAGUEM ... PEUS. GENOLLS, PANXA, CAP I PIQUEM DE MANS! http://www.youtube.com/watch?v=9sWxrw8RO2c
 25. 25. HEM TREBALLAT ELS NÚMEROS I LES LLETRES A TRAVÉS DEL PROJECTE APROFITEM PER A TREBALLAR ALGUNS DELS CONTINGUTS DE P3. AMB EL PROJECTE DELS GEGANTS HEM POGUT TREBALLAR ALGUNS NÚMEROS I ALGUNES PARAULES, ENTRE D’ALTRES MOLTES COSES.
 26. 26. LA GRAN FESTA GEGANTERA!!!!!!!! EL PROPER DIVENDRES 6 DE MARÇ LA COLLA GEGANTERA DE CERVELLÓ ENS HA PREPARAT UNA GRAN FESTA A LA PLAÇA DE LA BIBLIOTECA!!! SORTIRAN A BALLAR TRES PARELLES DE GEGANTS!!!! SERÀ XULÍSSIM!!!!!!!!!!!!
 27. 27. ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT! DE TOT COR! AGRAÏMENTS LA CLASSE DELS GEGANTS VOLEM DONAR LES GRÀCIES A TOTES LES FAMÍLIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I IMPLICACIÓ! HA ESTAT UN PLAER COMPARTIR EL PROJECTE AMB VOSALTRES!

×