Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

òptic

157 vues

Publié le

Habilitats, primeres feines i feines avançades d'un òptic.

Publié dans : Business
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

òptic

  1. 1. Francesc Serra Moral4t. ESO BLa meva Feina:Òptic
  2. 2. Habilitats d’un òptic Bona apreciació visual per part del mateix òpticenvers els seus clients Bona habilitat a l’hora d’utilitzar certes einesd’especialitat òptica. Bona interacció i capacitat de socialitzar-se altaenvers els seus clients ...
  3. 3. Primeres Feines Qualsevol persona que vol ser òptic, si es tenenles habilitats corresponents, les primeres feinesque realitzarà seran les següents: Primers treballs d’òptic a nens o a persones lesquals el problema en els ulls és molt petit, quasiinexistent. Començar-se a familiaritzar amb les eines queutilitza un òptic, per ell mateix o en el mateixtreball. Un cop, un s’ha familiaritzat amb aquestes eines,ja es poden començar a utilitzar amb petitesavaluacions sobre ulls de gent amb petitsproblemes de vista.
  4. 4. Feines avançades Un cop les primeres feines s’han completat iestan d’allò més assumides, es podrà passar ales feines més avançades. Un, ja podria passar a la fase següent, en la qualno només hi trobem avaluacions a ulls, sinó quetambé s’hi poden incloure operacions a ulls ambproblemes de més grau de risc. Si aquestes operacions, es realitzen amb èxit, unòptic ja podria començar a treballar a centresamb més professionalitat òptica (per. Ex. ClínicaBarraqué) El pas més avançat, ja seria, crear el teu propicentre òptic amb els empleats corresponents.

×