Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Alejandro.t llum

 1. 1. Alejandro Tortajada ÁlvarezEL M A GNET I SM E ILELECT R I CI T A T
 2. 2. EL MAGNETISMEEl magnetisme és la propietat que tenen algunes substancies datraure metalls, com per exemple, el ferro. Aquestes substàncies sanomenen imants. Els imants poden ser naturals o artificials.Els imants naturals són els que es troben en la naturalesa, com per exemple, la magnetita.Els imants artificials estan fabricats per les persones. Molts dels imants artificials es fabriquen a partir del ferro, dacer...
 3. 3. ELS IMANTS TENEN POLSEls pols dun imant són les zones que exercixen més atracció sobre els objectes metàl·lics.Els pols reben els noms de POL NORD (N) I POL SUD (S). Si ajuntem dos imants, podem observar que:Si els POLS que sajunten són DISTINTS, els imants sacosten, és a dir, SATRAUEN.Si els POLS que sajunten són iguals, els dos imants se separen, és a dir, ES REPEL·LIXEN.
 4. 4. LELECRTICITATL electricitat és una forma d energia. L electricitat es pot transformar en llum i calor, i fa funcionar les màqines, com ara la llavadora, els ordinadors, els microones, la batedora...
 5. 5. QUÈ ÉS LELECTRICITAT ESTÀTICA ?Si freguem amb un drap de llana alguns objectes devidre o de plàstic, observem que adquirixen lacapacitat d atraure trossos de paper o cabells. Diemque aquests objectes s han electritzat o que hanadquirit càrrega elèctrica o electricitat estica.
 6. 6. QUÈ ÉS EL CORRENT ELÈCTRIC ?Si freguen un globus unflat amb llana (per tal que adquirisca molta càrrega elèctrica) i l acostem a un tub fluorescent, veurem que a l interior del tub apareix una llum.La càrrega elècrica del globus ha passat al tub.El corrent elèctric és el moviment de la càrrega elècrtica a través dels objectes.

  Soyez le premier à commenter

  Identifiez-vous pour voir les commentaires

Vues

Nombre de vues

581

Sur Slideshare

0

À partir des intégrations

0

Nombre d'intégrations

207

Actions

Téléchargements

2

Partages

0

Commentaires

0

Mentions J'aime

0

×