Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Fargelegging: Jul
En samling av tegninger i svart og hvitt til farge med bilder av julen. Scener knyttet til denne
ferien ...
snømann
engler
gave sokk og godteri til å henge på peisen
juleball
Jule bjelle
juletre
sukkerstang
Reinsdyr
Mikke mus
snømann
Julenissen
Julekrans
gavepakke
Julestjernen
juletre
Julenissen
Julenissen
Angel
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Fargelegging: Jul www.fargelegging.com

13 974 vues

Publié le

En sammenstilling å laste ned , skrive ut og gi til barn. En samling av bilder av tegninger i svart og hvitt , med typiske jule bilder til fargelegging. Tipical scener som er forbundet med denne helligdager som kan skrives ut på skriveren hjemme for barna og maling til farger. Tegningene er klare til å sende til print og farger. Nyttig for mødre til sine barn eller lærere for barn i skolen.

Publié dans : Divertissement et humour
 • Identifiez-vous pour voir les commentaires

Fargelegging: Jul www.fargelegging.com

 1. 1. Fargelegging: Jul En samling av tegninger i svart og hvitt til farge med bilder av julen. Scener knyttet til denne ferien som kan skrives ut på skriveren for barna til farge. Tegningene er klare til å sende direkte til print og fargelegging for hånd. Vi foreslår at du en aktivitet for barna å ha det gøy og underholde med disse tegningene. En aktivitet som bidrar til å utvikle barnas motoriske ferdigheter og koordinasjon. Det er noe som er lærerikt og morsomt på samme tid. Alle bildene kan skrives ut i svart-hvitt-skriver til farging på papir. Nettsted av bildene: http://www.fargelegging.com/Bilder-Fargelegge-jule/ Julebarnetegningerer en filmatisering av den klassiske farge bøker som har blitt digitalisert i svart og hvitt, og blir tilbudt å male i farger på Internett web eller skrive ut hjemme og fargelegging for hånd. Den gode nyheten er at du kan skrive ut så mange ganger du vil. Jeg håper at disse coloring sider av julen vil hjelpe barna til å ha en morsom tid. Du kan deretter bruke de fargede sider og bruke dem som veggdekorasjon på barnerommetlek å gi en ny stil hvert år. For lærere og pedagoger disse bildene kan være nyttig for partene til å gjøre sine øvelser. Dokumentet er klar til å skrive ut direkte. Slett denne første siden, og du kan gi tegningene til barna dine. Jeg har prøvd å ha en av hver av de mest typiske julen temaer som Santa Claus, juletrær, dekorasjoner og lignende ting. I referanse nettsteder vil du finne mer innhold.
 2. 2. snømann
 3. 3. engler
 4. 4. gave sokk og godteri til å henge på peisen
 5. 5. juleball
 6. 6. Jule bjelle
 7. 7. juletre
 8. 8. sukkerstang
 9. 9. Reinsdyr
 10. 10. Mikke mus
 11. 11. snømann
 12. 12. Julenissen
 13. 13. Julekrans
 14. 14. gavepakke Julestjernen
 15. 15. juletre
 16. 16. Julenissen
 17. 17. Julenissen
 18. 18. Angel

×