Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Lupaus matka | Tony Halttunen

426 vues

Publié le

Ajatus tämä viesti innostui ihmisille, jotka rakastavat matkustaa, uusi matka käynnistyksen joka on tehtävä saada ihmiset suunnitella vähemmän ja matkustaa enemmän vuonna 2016. Plan keskittyä yhdistävät viime hetken matkustajille isännät ympäri maailmaa. Airbnb täyttää Hotel Tänä iltana on, miten ne ovat kuvailleet käynnistyksen.
Lisätietoja: - https://about.me/thalttunen

Publié dans : Voyages
  • Soyez le premier à commenter

Lupaus matka | Tony Halttunen

  1. 1. Avainkohdat • Avoimet kohteet • halpalentoyhtiöt • Nuorten tai vanhempi hostellit • free majoitus • matkailu kortit • valuuttakurssivaihtelut • Käytä sovelluksia • Matkustaa off-season
  2. 2. Open Kohteet Ellei sinulla on sydämen asetettu vierailevat tietyssä maassa, valitse määränpää perustuu lentolippujen hintoihin ja vaihtokurssin. On todennäköistä, siellä on melkoisesti löytöjä saatavilla paikoista haluat mennä. Onko seikkaile säästää rahaa alusta alkaen.
  3. 3. halpalentoyhtiöt Käytä ei tavallinen, kansainvälinen halpalentoyhtiöiden päästä Aasiassa tai Euroopassa ja kiertävien maiden välillä. Vaikka ylimääräisiä maksuja ehkä maksaa, hinta ero näiden ja tavallinen lentoyhtiöt ovat uskomattomia.
  4. 4. Nuorten tai vanhempi hostellit Olitpa 18 tai 80, voit yöpyä nuorten tai vanhin hostel ja säästää majoitus. Retkeilymajat ovat yleensä avoinna niille 18 ja yli, mutta ylemmän ikärajan riippuu yksilöstä laitoksen tai paikallisia lakeja; 30 on yleensä yläikäraja, mutta joka ei ole kiveen hakattu. Vanhin hostellit myönteisenä matkustajien ikä 55 ja ylöspäin.
  5. 5. free majoitus Jakaminen talous on synnyttänyt runsaasti mahdollisuuksia jäädä ilmaiseksi. On talon istuu sivustoja ja sovelluksia, kuten Couchsurfing.com, joka paria matkailijoille ja paikalliset valmis laittaa niitä. Sitä paitsi vapaa majoitus, tapaat uusia ihmisiä ja löytää paras paikallinen paikkoja syödä ja ostoksia. Jos asut toivottavaa alueella Yhdysvalloissa, kotiin vaihtava on toinen vaihtoehto.
  6. 6. matkailu kortit Useimmat kaupungit tarjoavat erityisiä matkailu kortteja, säästää rahaa useita kiinnostavia. Ne ovat hyvä tapa käydä enemmän nähtävää vähemmän rahaa, ja jotkut heistä tulevat etuisuuksia kuten ilmainen joukkoliikenne.
  7. 7. valuuttakurssivaihtelut Hyödynnä valuuttakurssivaihtelut ja minne dollarin saa sinulle eniten rahaa. Jos on tarpeeksi eroja, voit päätyä oleskelevat hotellit tai syö ravintoloissa paljon suurempi kuin mitä luulit olisi varaa.
  8. 8. Käytä sovelluksia Käytä haku sovellusten löytää parhaat tarjoukset kuljetus, ruokailu, majoitus ja viihde. Tietenkin tämä tarkoittaa älypuhelimeen on toimittava tietyssä maassa. Eräät suuret yhdysvaltalaisten lentoyhtiöiden käyttää cellular tekniikkaa suuressa osassa maailmaa, mutta muiden suurten yhdysvaltalaisten lentoyhtiöiden käytössä tekniikkaa, joka ei toimi monissa maissa. Ennen suunnittelet matkaa, ota yhteyttä cell harjoittaja ja selvittää, jos voit käyttää Smartphone ulkomailla ja jos lisämaksuja sovelletaan.
  9. 9. Matkustaa off-season Löytöjä runsaasti, kun matkustat off-season. Kun kesä on ohi ja lapset ovat koulussa taas, sinun ei vain säästää rahaa, mutta museoissa, historiallisia kohteita ja muita kiinnostavia kohteita ovat vähemmän tungosta. Off- season vaihtelee sijainnin, ja on olemassa joitakin paikkoja kannattaa välttää off-kausi, jos sää tuona aikana on todella kauheaa.

×