Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Fagmøte om Omni-Channel Marketing - Agenda

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité

Consultez-les par la suite

1 sur 11 Publicité

Plus De Contenu Connexe

Les utilisateurs ont également aimé (20)

Similaire à Fagmøte om Omni-Channel Marketing - Agenda (20)

Publicité

Plus par Helge Tennø (19)

Fagmøte om Omni-Channel Marketing - Agenda

 1. 1. FAGMØTE OMNI-CHANNEL MARKETING TIRSDAG 11.NOVEMBER 0900-1200 TORSDAG 13.NOVEMBER 1230 - 1530 FREDAG 14.NOVEMBER 0900 - 1200
 2. 2. DENNE PRESENTASJONEN VISER UTKAST TIL TEMAER FOR FAGMØTE I OMNI-CHANNEL MARKETING I REGI AV SAS INSTITUTE. ! TIDSPUNKT: TIRSDAG 11.NOVEMBER 0900-1200 TORSDAG 13.NOVEMBER 1200 - 1500 FREDAG 14.NOVEMBER 0900 - 1200 ! BESØK NETTSIDEN VÅR FOR REGISTRERING: HTTP://WWW.SAS.COM/NO_NO/EVENTS/14/SAS-ROUND-TABLE/OVERVIEW.HTML HVA ER ET FAGMØTE? FAGMØTET INNEHOLDER FLERE INTERAKTIVE PRESENTASJONER. DET SKAL VÆRE 50% PRESENTASJONER OG 50% DISKUSJON I GRUPPER (RUNDE BORD).
 3. 3. THE CUSTOMER GAP INTRODUKSJON: EN INSPIRERENDE INTRODUKSJON AV HELGE TENNØ OM FREMTIDENS KUNDER OG VIRKSOMHETERS UTFORDRINGER KNYTTET TIL Å HOLDE TRITT MED UTVIKLINGEN. FOREDRAGET GIR INNHOLD TIL DISKUSJONENE OM ENDRING SOM SKJER RUNDT OSS OG INVITERER DELTAGERNE TIL Å DISKUTERE MELLOM SEG DE VIKTIGSTE IDEENE. ! FOREDRAGET KNYTTER OMNI-CHANNEL TIL DE ENDRINGENE VI SER OG BEGYNNER REISEN INN I DETTE UNIVERSET…
 4. 4. a. OMNI-CHANNEL DEFINISJON Vi fyller omni-channel marketing med innhold, differensiere det fra multi- og crosschannel samt highlighter de viktigste elemenentene ved dette. ! Hva skal deltagerne sitte igjen med: En god forståelse for hva omni-channel marketing er, og hva omni-channel betyr for deres organisasjon og kunder.
 5. 5. b. Deltagernes ønsker: HVEM ER KUNDEN? • Hvordan treffer vi kunden med relevante initiativ og relevante tjenestetilbud? • Hva er kobling mellom offline og online data for å få styrket individualisering av kundedialogen og digital betjening? ! For å kunne svare på disse spørsmålene må vi først g jennom en diskusjon om hvem kunden er, og hvordan omni-channel og big data endrer hvordan vi identifiserer dem og forstår dem. ! Hva skal deltagerne sitte igjen med: Hva er en kunde? Hvordan identifiserer vi dem, og hvordan forholder vi oss til en kundeidentitet i et stordata-tankesett.
 6. 6. c. HVORDAN ORGANISERER VI OSS? Deltagernes ønsker: • Hva skal til for å ta steget fra en basis multikanalmodell til omni-channel tilstedeværelse og tenking i praksis (kultur, incentiver, informasjonsarkitektur, systemløsninger etc). • Hva må vi g jøre og hvordan går vi fra dagens organisasjon med planer, strategier og mål til en omni-channel kultur uten siloer og felles styringsverktøy. ! Hva skal deltagerne sitte igjen med: Hvilke konsekvenser vil Omni-channel få for hvordan vi jobber i dag? Hvordan organiserer vi oss best i forhold til ansvarsområder, kompetanse, mål, strategi og kultur?
 7. 7. KUNDEN I FØRERSETET Deltagernes ønsker: • Hvordan skape pull-teknikker i stedet for tradisjonell push-strategi da det er kunden som nå setter premissene og er i førersetet? • Kunde og teknologi løper fort og kunden designer på mange måter sin egen markedsstrategi (hva jeg vil kjøpe når, hvor og til hvilken pris - anywhere, at any time) - hvordan kan virksomheten jobbe med de forutsetningene? ! Hva skal deltagerne sitte igjen med: Hva er forskjellen på kundeorientert og kundeaktivert? Hvordan rigger vi oss for å lytte til kunden, hvordan kan vi lytte (hvilken data - fra hvor?). Hvordan organiserer vi dette og hvordan vil vi jobbe med det? d.
 8. 8. OPTIMALISERE KANALBRUK Deltagernes ønsker: • Hvordan benytter vi analytisk innsikt og modeller for å optimalisere kanalbruk? • Hvordan kombinerer vi denne innsikten med tradisjonell effektmåling fra salg og kundepleie? ! Hva skal deltagerne sitte igjen med: Hva er mulig og måle og forbedre. Hvordan kan vi jobbe med dette og hva kreves for å få det til? e.
 9. 9. ÉN KUNDEOPPLEVELSE OG MERKEVAREOPPLEVELSE f. Kundeopplevelse og merkevareopplevelse er sentrale begreper i Omni-Channel. Vi skal diskutere temaet, betydningen og hvordan virksomheter bør tenke på både merkevare og kundeopplevelse. ! Hva skal deltagerne sitte igjen med: Virksomheter må tenke mer helhetlig på hvordan kundene opplever dem. Hvordan jobber de med kunde- og merkevareopplevelse i dag som hjelper dem med dette og hva er det de mangler? Kundene krever og påvirker alt fra opplevelse til å bli ig jenkjent som én kunde med ivaretatt historikk på tvers av kanaler og over tid.
 10. 10. INNSIKT OG ANALYSE g. Hva differensierer stordatainnsikt og analyse fra en tradisjonell tilnærming. Hva er forskjellen på denne måten å jobbe med data på - hvilken innsikt får vi og hva gir den oss? ! Hva skal deltagerne sitte igjen med: Hvordan tenker vi / tilnærmer vi oss kundene og innsikten med nye forutsetninger? Hva endrer seg og hva er det samme som før? Hva er hovedlinjene i stokastisk / prediktiv analyse og hvordan påvirker Big Data Anaytics hvordan vi definerer og følger en kunde?
 11. 11. TEKNOLOGIER FOR Å STØTTE OMNI-CHANNEL MARKETING Hvilke systemer, teknologier og løsninger henger sammen for å få til Omni-Channel Marketing? - Hvilke har dere allerede på plass og hva innebærer de ulike områdene? - Hva kan vi få til med bare noen av dem? Real-Time Execution Batch E xecution Optimization Engine Design Environment Campaign Management and Realtime process design SAS Analytics Digital Platform h.

×