Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Prochain SlideShare
User-insight questionnaire
User-insight questionnaire
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 7 Publicité
Publicité

Plus De Contenu Connexe

Publicité

Apple inc

  1. 1.  Apple Inc. ёshtё njё kompani informatike e themeluar nё 1 Prill 1976 nga Steve Jobs,qё krijon pajisje elektronike si PC personal computer, Software computers, servera komercialё dhe ёshtё njё distributor dixhital i perqindjes sё mediave.  Linjat kryesore tё produkteve tё Apple janё Iphone Smart phone, Ipad tablet computer, Ipod portable media players  dhe linja e kompjuterave Macintosh.
  2. 2.  iMac MacMini MacBookAir
  3. 3.  MacBookPro Ipad   iPhone 4s 
  4. 4.  iOS ёshtё njё sistem  Operativ mobil I zhvilluar  dhe shpёrndarё nga  Apple Inc. ,ёshtё lёshuar  fillimisht nё vitin 2007  pёr touch Iphone dhe iPod  ,ёshtё zgjeruar pёr tё  mbёshtёtur, pajisje tё tjera  Apple iPad dhe TV Apple.
  5. 5.  Iphone ёshtё  njё linjё  Smart fonёsh dizenjuar  Dhe tregtuar nga Apple Inc.  Sistemi operativ mobil i Iphone  ёshtё iOS.Gjenerata e parё  Iphone ёshtё realizuar nё  27 Qershor 2007.Iphonet mё tё  fundit ,gjenerata e 7-tё janё Iphone 5c  dhe Iphone 5s u paraqiten nё  10 Shtator 2013.
  6. 6.  Steve Jobs ka lindur nё San Francisko,Kaliforni ,nё 24 Shkurt 1955.  Ai ishte njё sipёrmarrёs ,tregtar dhe shpikёs amerikan, gjithashtu ishte bashkethemelues dhe kryetar I Apple Inc.

×