Publicité
Publicité

Contenu connexe

Similaire à Pitaj konobara tim - Baci pet(20)

Publicité
Publicité

Pitaj konobara tim - Baci pet

 1. SOS DEČIJA SELA SRBIJE TIM - PITAJ KONOBARA “BACI PET”
 2. SOS Dečija sela Srbije je humanitarno udruženje čiji je cilj briga o deci bez porodice, pomaganje deci da izgrade budućnost, očuvanje porodica i doprinos njihovom razvoju.
 3. SOS Dečija sela Srbije žele da svako dete ima PORODICU, da svako dete raste uz LJUBAV, da svako dete raste uz POŠTOVANJE.
 4. Nažalost to nije uvek tako… I nemaju sva deca siguran dom.
 5. Zato je neophodno se udružimo i kao jedna velika porodica da im pomognemo, bezuslovno i sa ljubavlju.
 6. Ovim projektom želimo da motivišemo 15 društveno odgovornih kompanija da doniraju novčana sredstva neophodna za stabilan rad SOS centara u narednih 5 godina.
 7. Kompanije sa velikim brojem zaposlenih imaju i veliku količinu sekundarnih sirovina čija vrednost može da se iskoristi.
 8. Želimo da ukažemo kompanijama na mogućnost da svoj kolektiv motivišu i zajedno doprinesu poboljšanju života ugroženih. Novčana sredstva na koja se kompanija obaveže, sakupljaće i kolektiv, a kompanija će nadoknaditi razliku dogovorene mesečne sume.
 9. Kompanije koje pristanu na saradnju bi u prostorijama instalirale postavke za reciklažu i recikliranjem materijala direktno donirale sredstva udruženju SOS Dečija sela Srbije.
 10. Svi zaintresovani bi na ovaj način mogli da uz malu promenu svojih dnevnih navika doprinesu MNOGO porodicama i deci kojoj je to najpotrebnije.
 11. ZATO…
 12. Slogan simbolizuje potvrdu za „svakodneve uspehe“, „ dobro obavljen posao“, timski rad a takođe i pozdrav sa decom. Vizuelni identitet je u direktnoj vezi sa sloganom. Potpis dodatno pojašnjava poziv na akciju i ukazuje na željeni rezultat.
 13. Da bi ostvarili saradnje, potencijalne donatore ćemo konaktirati putem News letter-a i LinkedIn-a. Ovi kanali nude nam mogućnost direktne komunikacije i u skladu su sa aktivnostima primarne ciljne grupe.
 14. Ali to nije sve… U saradnji sa tim kompanijama želimo da proširimo projekat i van kancelarija. Postavke bi instalirali na javnim mestima: tržnim centrima, gradskim trgovima, studentskim parkovima i slično…
 15. U ovom poduhvatu očekujemo podršku javnog sektora, nevladinih organizacija, sekretarijata za zaštitu životne sredine...Ali i…
 16. Šire javnosti…Jer ono za šta se borimo je još više srećnih porodica. Zato su ljudi koji žele da pomognu uvek dobrodošli. Mnogi od njih nisu upućeni u našu borbu za decu i porodice.
 17. Kako bismo ih informisali o našoj akciji apelovali bismo putem društvenih mreža, gostavanjima u emisijama, web portalima…
 18. Planeta je naš jedini dom koji imamo. I u njemu ima mesta za svakog od nas….Samo je potrebno da ga kao složna porodica sačuvamo i gradimo dalje…
 19. Šta drugo da kažemo jedni drugima kada time što čuvamo svoj dom, pomažemo da svoj dom sačuvaju i porodice sa decom kojima je to najpotrebnije…
 20. OSIM
 21. HVALA NA PAŽNJI
Publicité