Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Popular Bruketa & Žinić OM - kampanja Nešto lepo kao čokolada

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 15 Publicité

Plus De Contenu Connexe

Les utilisateurs ont également aimé (20)

Publicité

Popular Bruketa & Žinić OM - kampanja Nešto lepo kao čokolada

 1. 1. popular bruketa & žinić OM
 2. 2. Nešto lepo kao čoko- lada je projekat koji za cilj ima podršku Svratištu za decu koja žive i rade na ulicama Beograda. Pored doniranja novčanih sredstava, svakavrsta pomoći je dobrodošla. Kako je kraj godine vreme za poklone, odlučili smo da prikupimo sredstva za kupovinu 300 novo- godišnjih poklona kojima ćemo obradovati decu iz Svratišta.
 3. 3. Ručno smo napravili tačno 300 čokoladnih tabli i svaku smo upakovali u unikatno dizajniran omot, označen jedinstvenim brojem i sertifikatom koji potvrđuje njenu autentičnost.
 4. 4. Ilustrovani karakteri različitih emocija simbolično predstavljaju donatore, okupljene na jednom mestu s istim ciljem - da učine nešto lepo za Svratište za decu.
 5. 5. Hej, pa ovo je super! Znači kupim čokoladu i zasladim se, a prihod ide kao donacija Svratištu! Pa, možeš i nekom da je pokloniš za Novu godinu! E svašta, čokolade koje pričaju!
 6. 6. Web sajt nestolepo.rs Kako bismo promovisali izložbu naše jedinstvene instalacije i donatorima pružili priliku da unapred rezervišu čokoladu koja im se najviše dopada, postavili smo jednostavan vebsajt – nestolepo.rs
 7. 7. Društvene mreže Projekat je spontano dobio široku podršku i sve čokolade bile su vrlo brzo rezervisane!
 8. 8. Izložba 26. 11. 2014. u 19 h Galerija Kolarčeve zadužbine Izložbi koja je trajala samo jedno veče prisustvovao je veliki broj posetilaca, a svih 300 čokolada je preuzeto uz odgovarajuću donaciju.
 9. 9. Kako su čokoladne table bile preuzimane, nova kompozicija ispod njih bila je otkrivana, sa ispisom „Kao dobro delo“.
 10. 10. Mediji o izložbi Izložba je privukla pažnju mnogih medija u zemlji i regionu.
 11. 11. Podrška kompanija Naš projekat je privukao pažnju mnogih kompanija, koje su po završetku izložbe dodatno podržale Svratište svojim donacijama. U znak zahvalnosti, u dogovoru sa Svratištem napravili smo još čokolada kojima smo se naknadno zahvalili donatorima.
 12. 12. Novogodišnja žurka! Sa prikupljenim sredstvima, Deda Mraz je priredio žurku za decu iz Svratišta i podelio im novogodišnje poklone!
 13. 13. Jaoj što je lepo. Moram da pogledam sve još jednom. Klik! video o izložbi
 14. 14. Projekat „Nešto lepo kao čokolada” realizovan je na inicijativu i u organizaciji beogradske agencije popular bruketa & žinić om Da saznate više o nama posetite popular.rs, ili nam pišite na office@popular.rs popular bruketa & žinić om se zahvaljuje svima koji su pomogli da se projekat realizuje: Hvala na pažnji i ne zaboravite da ove godine rezervišete svoju čokoladu!

×