Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Monipuolinen Google

Mitä kaikkea voi oppia netin käytöstä ja maailmasta Googlen tarjoamilla välineillä.

 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Monipuolinen Google

 1. 1. Monipuolinen Google Mitä kaikkea voi tehdä Googlen tarjoamilla välineillä
 2. 2. Miksi Google?
 3. 3. Google = Nettihaku
 4. 4. Googlen tarjoamien välineiden käyttäminen on helppo tapa tutustua erilaisiin tapoihin etsiä ja käsitellä informaatiota.
 5. 5. Googlen tuotteet eivät aina ole markkinoiden parhaimpia, eikä Google ole aina ensimmäinen keksimässä uusia palveluja. Mutta kun Google tekee jostain toiminnasta oman version, asiaa kannattaa seurata.
 6. 6. 1. Luo itsellesi Google-käyttäjätili. Käytä Googlea aina kirjautuneena.
 7. 7. Kun kirjaudun sisään Googleen, pääsen samalla kirjautumisella käsiksi kaikkiin käyttämiini Gooletuotteisiin. Kun käytän Googlea kirjautuneena, Google toimii niin kuin minä haluan.
 8. 8. Nykyään käytän lähes kaikkia verkkopalveluita kirjautuneena. Voin virittää palvelut omien tarpeideni mukaan. Voin pitää yhteyttä muihin palvelun käyttäjiin. Voin pitää palvelussa suosikkeja, jotka löydän helposti uudelleen. Voin seurata kiinnostavien ihmisten ja organisaatioiden toimintaa palvelussa.
 9. 9. 2. Käytä Englanninkielistä Googlea.
 10. 10. Googlen englanninkielinen versio on monipuolisempi, kuin suomenkielinen. Google tuo hakutulosten kärkeen mielellään Wikipedia-artikkeleita. Minä arvostan englanninkielisiä artikkeleita enemmän kuin suomenkielisiä.
 11. 11. Suomalaisten nettisivujen etsimiseen Google.fi on hyvä ratkaisu.
 12. 12. 3. Rakenna itellesi iGoole-aloitussivu.
 13. 13. Samalla kun etsin informaatiota omasta Googlestani, voin seurata minulle tärkeitä uutisia, syötteitä, palveluita.
 14. 14. 4. Hae Googlella monipuolisesti
 15. 15. En oleta löytäväni kirjoja ja tutkimuksia aivan tuoreesta aiheesta. Mutta teen kirja- ja tutkimushaut varmuuden vuoksi.
 16. 16. Verkossa on paljon informaatiota, jota en löydä helposti Googlen perusnettihaulla. Käyttämällä erityishakuja, löydän enemmän ja parempaa informaatiota.
 17. 17. 5. Anna Googlen kääntää tekstit
 18. 18. 6. Seuraa uutisia Googlen syötteenlukijalla.
 19. 19. 7. Googlen kartat
 20. 20. 8. Google dokumentit
 21. 21. 9. Mitä muuta?
 22. 22. http://www.google.com/support/?hl=en
 23. 23. Kiitos!

×