Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
  Joan Rojas Crespo
Índex1.  Barra d’eines2.  Barra d’estats3.  Barres de desplaçament4.  Barra de menús5.  Subfinestra de modes de ...
Barra de títols  Podem trobar tres parts a la barra de títols:-  El menú de control de la finestra.-   Els botons pe...
Barra de menúsEns dóna accés a totes les funcions que ofereixPowerPoint. Per tal de desplegarel menú hem de fer clic sobre...
Barra d’eines  Ens donen la possibilitat d’accedir de manera  ràpida a les funcions més utilitzades en el  Powerpoin...
Barra d’estatsEns mostra la informació sobre la presentació:número de diapositiva, total de diapositives,tipus de disseny,...
Barres de desplaçament Amb elles podem desplaçar-nos verticalment i horitzontalment per la diapositiva activa en l’àrea...
Subfinestra de modes de treballs-D’aquesta manera podem canviar entre dos modes de       treball diferents:- Mode es...
Àrea de treball• És la part central de la pantalla en la qual es visualitza i es treballa amb la diapositiva seleccionad...
Regles• Les podem trobar en la part esquerra i superior de l’àrea de treball. Les utilitzem per mostrar i ajustar de man...
Subfinestra de tasques    Ens mostra les    tasques més    utilitzades en    PowerPoint i les    class...
Subfinestra de notesLa trobem situada sota l’àrea de treball,podem afegir notes que podrem utilitzar enfer la presentació.
Gràcies per la teva atenció     Presentació: Joan Rojas      Direcció: Joan Rojas
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×
Prochain SlideShare
Trabajofinal seminario
Suivant
Télécharger pour lire hors ligne et voir en mode plein écran

0

Partager

Télécharger pour lire hors ligne

Powerpoint

Télécharger pour lire hors ligne

 • Soyez le premier à aimer ceci

Powerpoint

 1. 1.  Joan Rojas Crespo
 2. 2. Índex1. Barra d’eines2. Barra d’estats3. Barres de desplaçament4. Barra de menús5. Subfinestra de modes de treball6. Àrees de treball7. Regles8. Subfinestra de tasques9. Subfinestra de notes10. Barra de títols
 3. 3. Barra de títols Podem trobar tres parts a la barra de títols:- El menú de control de la finestra.- Els botons per maximitzar/ minimitzar / restaurar la finestra.- el nom d’aplicació amb la qual estem treballant i el nom de la presentació entre claudàtors.
 4. 4. Barra de menúsEns dóna accés a totes les funcions que ofereixPowerPoint. Per tal de desplegarel menú hem de fer clic sobre el seu nom, sinecessitem ajuda haurem d’accedir a la caixa detext que apareix a la dreta.
 5. 5. Barra d’eines Ens donen la possibilitat d’accedir de manera ràpida a les funcions més utilitzades en el Powerpoint. Aquestes poden ser visualitzades o ocultades des del menú Veure.
 6. 6. Barra d’estatsEns mostra la informació sobre la presentació:número de diapositiva, total de diapositives,tipus de disseny, idioma, etc..
 7. 7. Barres de desplaçament Amb elles podem desplaçar-nos verticalment i horitzontalment per la diapositiva activa en l’àrea de treball.
 8. 8. Subfinestra de modes de treballs-D’aquesta manera podem canviar entre dos modes de treball diferents:- Mode esquema. Mostra el títol i el text de les diapositives, així que es poden modificar sense actuar directament sobre ella.- Mode diapositives. Podem visualitzar les diapositives com si fos una sèrie d’imatges.
 9. 9. Àrea de treball• És la part central de la pantalla en la qual es visualitza i es treballa amb la diapositiva seleccionada en cada moment.
 10. 10. Regles• Les podem trobar en la part esquerra i superior de l’àrea de treball. Les utilitzem per mostrar i ajustar de manera precisa la mida dels objectes que es col·loquen en la diapositiva.
 11. 11. Subfinestra de tasques Ens mostra les tasques més utilitzades en PowerPoint i les classifica en grups.
 12. 12. Subfinestra de notesLa trobem situada sota l’àrea de treball,podem afegir notes que podrem utilitzar enfer la presentació.
 13. 13. Gràcies per la teva atenció  Presentació: Joan Rojas  Direcció: Joan Rojas

Vues

Nombre de vues

109

Sur Slideshare

0

À partir des intégrations

0

Nombre d'intégrations

2

Actions

Téléchargements

1

Partages

0

Commentaires

0

Mentions J'aime

0

×