Marketing - Përmbledhje

--
28 Sep 2016
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
Marketing - Përmbledhje
1 sur 29

Contenu connexe

Tendances

Njohuri Baze MarketingNjohuri Baze Marketing
Njohuri Baze MarketingMenaxherat
Segmentimi i tregut dhe pozicionimiSegmentimi i tregut dhe pozicionimi
Segmentimi i tregut dhe pozicionimiHekuran Zogaj
Shitja personaleShitja personale
Shitja personaleVilma Hoxha
BIZNESI NDËRKOMBËTAR - Dr. Besim Beqaj (Pyetje dhe përgjigje)BIZNESI NDËRKOMBËTAR - Dr. Besim Beqaj (Pyetje dhe përgjigje)
BIZNESI NDËRKOMBËTAR - Dr. Besim Beqaj (Pyetje dhe përgjigje)fatonbajrami1
MENAXHMENTI - Dr. Berim Ramosaj (Pyetje dhe përgjigje)MENAXHMENTI - Dr. Berim Ramosaj (Pyetje dhe përgjigje)
MENAXHMENTI - Dr. Berim Ramosaj (Pyetje dhe përgjigje)fatonbajrami1
çmimet,objektivat dhe strategjite e caktimit te tyre (marketing)çmimet,objektivat dhe strategjite e caktimit te tyre (marketing)
çmimet,objektivat dhe strategjite e caktimit te tyre (marketing)Sabir Asipi

Similaire à Marketing - Përmbledhje

L 6dhe 7 - metoda e formimit te qmimitL 6dhe 7 - metoda e formimit te qmimit
L 6dhe 7 - metoda e formimit te qmimitZana Agushi
Strategjia e Bizneseve NderkombetareStrategjia e Bizneseve Nderkombetare
Strategjia e Bizneseve NderkombetareMenaxherat
marketing mars 2015marketing mars 2015
marketing mars 2015Kastriot Gashi
Presentation6Presentation6
Presentation6Fisnik Morina
Presentation6Presentation6
Presentation6Valdet Shala
Plani i marketingut, mr.sc.bekim përgjegjajPlani i marketingut, mr.sc.bekim përgjegjaj
Plani i marketingut, mr.sc.bekim përgjegjajAtlantida Marketing Club

Plus de Jozef Nokaj

Menaxhmenti - Pyetje dhe pergjigjeMenaxhmenti - Pyetje dhe pergjigje
Menaxhmenti - Pyetje dhe pergjigjeJozef Nokaj
Menaxhimi i BVM - SyllabusMenaxhimi i BVM - Syllabus
Menaxhimi i BVM - SyllabusJozef Nokaj
Menaxhimi i resurseve humane - LigjërataMenaxhimi i resurseve humane - Ligjërata
Menaxhimi i resurseve humane - LigjërataJozef Nokaj
Menaxhimi i resurseve humane - Provime të kaluaraMenaxhimi i resurseve humane - Provime të kaluara
Menaxhimi i resurseve humane - Provime të kaluaraJozef Nokaj
E drejta biznesore nderkombëtare - LigjërataE drejta biznesore nderkombëtare - Ligjërata
E drejta biznesore nderkombëtare - LigjërataJozef Nokaj
Statistika - Provime të kaluaraStatistika - Provime të kaluara
Statistika - Provime të kaluaraJozef Nokaj

Marketing - Përmbledhje