Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Les zonesclimàtiques  del món   Març 2012 -2013Escrit per: Deisy, Adrià,  Gemma i Alba
El que sabem i el que volem saber   de les zones climàtiques.Sabem que gràcies al temps atmosfèric tenim els climesSabe...
La zona fredaLa ciutat més freda del món és: Verkhoyansk, a Sibèria.Allà alguna vegada la temperatura ha baixat fins els 6...
La zona temperada       A la zona       temperada sempre       fa un clima com el       nostre.  ...
La zona càlidaÉs la zona del món més propera a l’EquadorEl clima tropical és calent i humit.El clima desèrtic és molt sec,...
Fí
Fí
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Les zones climàtiques

915 vues

Publié le

Power Point fet pels alumnes de 4art.

Publié dans : Formation
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Les zones climàtiques

 1. 1. Les zonesclimàtiques del món Març 2012 -2013Escrit per: Deisy, Adrià, Gemma i Alba
 2. 2. El que sabem i el que volem saber de les zones climàtiques.Sabem que gràcies al temps atmosfèric tenim els climesSabem que la Terra dona voltes a l’entorn del Sol i això fa que el clima canviï.Sabem que una part de la terra està mirant cap a el sol,i una altra no, i per això fa més calor i més fred.Sabem que en algunes zones climàtiques de la terra son zones calentes, altres són fredes i alstres son temperades.
 3. 3. La zona fredaLa ciutat més freda del món és: Verkhoyansk, a Sibèria.Allà alguna vegada la temperatura ha baixat fins els 68º negatius.Hi ha 2 zones fredes: el cercle polar àrtic i el cercle polarantàrtic.
 4. 4. La zona temperada A la zona temperada sempre fa un clima com el nostre. Hi han quatre estacions: hivern, primavera, estiu i tardor. Les temperatures no son gaire diferents entre les quatre estacions.
 5. 5. La zona càlidaÉs la zona del món més propera a l’EquadorEl clima tropical és calent i humit.El clima desèrtic és molt sec, no plou gairebè mai.
 6. 6.
 7. 7.

×