Funcionament del gmail

160 vues

Publié le

Gmail.

Publié dans : Internet
0 commentaire
0 j’aime
Statistiques
Remarques
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Aucun téléchargement
Vues
Nombre de vues
160
Sur SlideShare
0
Issues des intégrations
0
Intégrations
29
Actions
Partages
0
Téléchargements
2
Commentaires
0
J’aime
0
Intégrations 0
Aucune incorporation

Aucune remarque pour cette diapositive

Funcionament del gmail

  1. 1. Funcionament del Gmail: Un cop em entrat trobem una pantalla com aquesta. Cliquem on posa Gmail i se'ns despleguen 1 tres opcions: Gmail, contactes i tasques. Comencem per l’apartat del Gmail. Allà trobem la nostre safata d’entrada amb tots els correus que em rebut (com es pot veure en la imatge anterior). A l’esquerra sota el títol de Gmail trobem diferents formes de classificar el nostre correu. REDACTA: Per començar a escriure un nou correu. Destacats: Sortiran els correus que nosaltres em marcat prèviament com a més importants. Enviats: Tots els correus que em enviat. Esborranys: Correus que no em enviat, és a dir inacabats. Si despleguem l’opció de “Més” un dels títols que ens sortirà és “Crea una nova etiqueta”. Tot seguit et demanarà el nom que li vulguis posar i un cop creada tu podràs classificar tots els correus que siguin del mateix tema i els tindràs agregats tots junts quan cliquis a la teva nova etiqueta. Aquesta nova etiqueta sortirà com a nova opció per classificar sota “Esborranys” la primera i si no és la primera sota les altres que hagis fet abans.
  2. 2. 2 Un cop rebut un correu si l’obrim ens sortirà una pantalla més o menys semblant a la següent. Sota el cos del correu rebut et donarà la opció de respondre’l. I a dalt et donen les següents opcions (d’esquerra a dreta) Torna a la safata d’entrada. Arxiva. Marca com a brossa. Suprimeix. Moure-ho a alguna etiqueta. Continuem per l’apartat de contactes. Hi trobem tot un llistat de les persones agregades. A l’esquerra sota el títol de contactes tenim l’opció de crear un contacte nou i a sota ens surt la classificació dels nostres contactes en grups. També es poden agregar cercles als contactes, poden ser amics, família,coneguts,... I ens dóna l’opció de crear un grup, cliquem sobre l’opció i ens demana un nom per el nou grup. El nom del grup ens sortirà sota els altres grups creats abans. Si hi cliquem entre d’altres icones ens sortira una d’una persona amb un + que significa afegir un contacte. I així succesivament fins a tenir tots els contactes que vols dins aquest grup nou.
  3. 3. 3 Gmail ens dóna l’opció de planificar-nos les feines en un llistat de tasques a fer, S’hi poden afegir dates límit i comentaris sota cada tasca. Una de les altres opcions es el xat. El trobem a baix a l’esquerra de tot. Ens surten totes els contactes connectats en aquell moment (punt verd) i podem establir una conversa a través del xat. El format del xat és aquest, un seguit de preguntes i respostes. No només pot ser de dos si cliquem l’icona on surt una persona i un + es poden afegir els contactes que tinguem agregats i fer un xat en grup. Si cliquem l’icona on surt una càmera es pot mantenir una conversa fent servir la càmera de l’ordinador i per tant us veureu.

×