Perifèrics

93 vues

Publié le

.

Publié dans : Internet
0 commentaire
0 j’aime
Statistiques
Remarques
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Aucun téléchargement
Vues
Nombre de vues
93
Sur SlideShare
0
Issues des intégrations
0
Intégrations
14
Actions
Partages
0
Téléchargements
3
Commentaires
0
J’aime
0
Intégrations 0
Aucune incorporation

Aucune remarque pour cette diapositive

Perifèrics

 1. 1. Perifèrics d’un ordinador Júlia Garriga Info 4t F2
 2. 2. Placa Mare - Targeta de circuits impresos central del pc. - Conté el microprocessador, la memòria RAM, la ROM, circuits electrònics de suport i connexió a targetes adaptadores. Realitza funcions de control dels perifèrics.
 3. 3. Perifèrics Perifèrics Entrada Ratolí Teclat Escàner ... Sortida Impressora Altaveus Monitors ... Entrada/ Sortida Comunicació Tarja XX Router Tarja de so ... Emmagatzematge USB unit Disc dur fix DVD ...
 4. 4. Perifèrics d’entrada Ratolí: Permet actuar sobre la pantalla per fer moltes funcions com a modificar textos, canviar de programa,... Teclat: Conjunt de peces de forma quadrada que permet escriure.
 5. 5. Perifèrics d’entrada Escàner: Converteix imatges impreses en documents de format digital. Micròfon: Recull la veu i altres sons i els transmet als altaveus.
 6. 6. Perifèrics de sortida Impressora: Imprimeix, porta a l’exterior dades, textos,... Altaveus: Fa que els sons sonin més fort.
 7. 7. Perifèrics de sortida Monitor: Visualitza per pantalla les dades d’un ordinador. Plotter: Impressora de gran format.
 8. 8. Perifèrics d’entrada/sortida Comunicació Tarja XX: Targeta d’expansió dins l'ordinador per on és connectat el cable de xarxa. Router: Pren la informació del nivell de xarxa per a prendre les decisions d'encaminament. Tarja de so: Obté un senyal d’audio analògic a partir d'informació digital.
 9. 9. Perifèrics d’entrada/sortida Emmagatzematge USB unit: Petit dispositiu de que es pot connectar directament a un port USB i permet de desar-hi de tota mena de fitxers. Disc dur fix: Emmagatzema l’informació permanent d’un ordinador. DVD: Emmagatzemamatge òptic de dades digitals, normalment dades i vídeo.

×