Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Memindah maklumat 03

Memindah maklumat 03

  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

Memindah maklumat 03

  1. 1. Gambar menunjukkan suasana di kawasan perkelahan. Tulis lima ayat yang lengkap tentang gambar tersebut membina istana pasir membantu emak menghidangkan makanan membaca majalah mandi-manda bersiar-siar mengejar ketam mengambil gambar 堆沙城堡 帮妈妈 呈上食物 阅读杂志 游泳嬉水 散步 追螃蟹 拍照
  2. 2. Dua orang kanak-kanak lelaki sedang membina istana pasir yang cantik di tepi pantai. Kakak membantu ibu menghidangkan makanan yang dibawa dari rumah. Ibu menghidangkan makanan yang telah disediakan untuk disajikan kepada ahli keluarga semasa perkelahan. Ayah duduk di atas kerusi sambil membaca majalah yang baru dibeli. Dua orang kanak-kanak sedang bermandi-manda di laut menggunakan pelampung untuk keselamatan diri mereka.. Dua orang pemuda bersiar-siar di tepi pantai sambil menjinjing kasut masing-masing. Seorang budak lelaki mengejar seekor ketam batu dengan ranting kayu. Seorang pengunjung mengambil gambar rakannya yang berdiri di tepi pantai itu.

×