marketing mars 2015

Fakulteti Ekonomik
5 Apr 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
marketing mars 2015
1 sur 74

Contenu connexe

Tendances

Paraqitja dhe markimi i produktit ( marketing )Paraqitja dhe markimi i produktit ( marketing )
Paraqitja dhe markimi i produktit ( marketing )Sabir Asipi
2.politika e promocionit_ui_re2.politika e promocionit_ui_re
2.politika e promocionit_ui_reGashi Besnik
Orientimi marketing ne biznes ( marketing )Orientimi marketing ne biznes ( marketing )
Orientimi marketing ne biznes ( marketing )Sabir Asipi
Shqiprim Jashari Punim ne Marketing, 7p,Shqiprim Jashari Punim ne Marketing, 7p,
Shqiprim Jashari Punim ne Marketing, 7p,Shqiprim Jashari
MarketingMarketing
MarketingVeton Sopjani
Marketing1Marketing1
Marketing1Valdet Shala

En vedette

Marketingu i nje komapnieMarketingu i nje komapnie
Marketingu i nje komapnieLandmark Communications Tirana
Coca colaCoca cola
Coca colaSara Carli
Punimi seminarik Punimi seminarik
Punimi seminarik Ramë Hajraj
Krizat ek. intervenimi ne sektorin bankar ligj.11Krizat ek. intervenimi ne sektorin bankar ligj.11
Krizat ek. intervenimi ne sektorin bankar ligj.11Kastriot Gashi
Presentation of business_plan_12_slides_in_power. alb, case studyPresentation of business_plan_12_slides_in_power. alb, case study
Presentation of business_plan_12_slides_in_power. alb, case studyermirshalqini
Krizat ek. kriza e dollarit ligj.7Krizat ek. kriza e dollarit ligj.7
Krizat ek. kriza e dollarit ligj.7Kastriot Gashi

Similaire à marketing mars 2015

Universiteti m ikroekonimiUniversiteti m ikroekonimi
Universiteti m ikroekonimiDuresa M. Bytyqi
Ekonomia digjitale Bekim përgegjajEkonomia digjitale Bekim përgegjaj
Ekonomia digjitale Bekim përgegjajAtlantida Marketing Club
Tregu i firmës “mc food”, sfidat dhe mundësitTregu i firmës “mc food”, sfidat dhe mundësit
Tregu i firmës “mc food”, sfidat dhe mundësitFitore ZEQIRI
Promocioni nail reshidiPromocioni nail reshidi
Promocioni nail reshidiMenaxherat
Tendencat në Marketing, prezantuar nga Uragan AlijaTendencat në Marketing, prezantuar nga Uragan Alija
Tendencat në Marketing, prezantuar nga Uragan AlijaUragan Alija
Crm  menaxhimi i mardhenieve me klientin 30.01.2013Crm  menaxhimi i mardhenieve me klientin 30.01.2013
Crm menaxhimi i mardhenieve me klientin 30.01.2013Algita Mesiti

Plus de Kastriot Gashi

Vendimmarrja individuale dhe gruporeVendimmarrja individuale dhe grupore
Vendimmarrja individuale dhe gruporeKastriot Gashi
Makro 2, ora 11 Myrvete Badivuka Pontina Makro 2, ora 11 Myrvete Badivuka Pontina
Makro 2, ora 11 Myrvete Badivuka Pontina Kastriot Gashi
Makro 2, ora 10 Myrvete Badivuka Pontina Makro 2, ora 10 Myrvete Badivuka Pontina
Makro 2, ora 10 Myrvete Badivuka Pontina Kastriot Gashi
M 2,ligj.9 Myrvete Badivuka Pontina M 2,ligj.9 Myrvete Badivuka Pontina
M 2,ligj.9 Myrvete Badivuka Pontina Kastriot Gashi
Makro 2, ora ligj 8 Myrvete Badivuka Pontina Makro 2, ora ligj 8 Myrvete Badivuka Pontina
Makro 2, ora ligj 8 Myrvete Badivuka Pontina Kastriot Gashi
Krizat ek. kriza globale financiare ligj.10Krizat ek. kriza globale financiare ligj.10
Krizat ek. kriza globale financiare ligj.10Kastriot Gashi

marketing mars 2015