Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Κτηματα γαμου Marie's House

Στα κτηματα γαμου και δεξιωσεων, η μελωδία της δικής σας ευτυχίας ξεκινά σε μια καταπράσινη έκταση, σε ένα μέρος εκπληκτικό, προορισμένο να τυλίξει με πολυτέλεια και εκλεπτυσμένη αισθητική τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας. Το κτημα γαμου Marie’s House είναι διαμορφωμένο με τρόπο, ώστε να καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς!

Τα γήινα χρώματα της πέτρας και η νεοκλασική κατοικία που σας υποδέχεται στο βάθος δημιουργούν αίσθημα θαλπωρής και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε κομψό περιτύλιγμα.

Στο κτημα γαμου αυτό που μαγνητίζει το βλέμμα, είναι μια υδάτινη όαση με γαλανά νερά και ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι που δημιουργεί ένα υπερθέαμα, ενώ το παραμυθένιο σκηνικό συμπληρώνει μια τεχνητή νησίδα από μάρμαρο και βότσαλα με αρχοντικούς φοίνικες.

Τις απαιτούμενες δόσεις ρομαντισμού αναλαμβάνουν πανέμορφα φανάρια, κεριά και εντυπωσιακές δάδες, ενώ η lounge διάθεση μεταφέρεται στις prive γωνιές που δημιουργούν οι μπαμπού καναπέδες. Το παραμύθι συνεχίζεται με το υπέροχο pavilion, το παραδοσιακό πέτρινο BBQ και βέβαια τον πιο όμορφο και καταπράσινο κήπο που είδατε ποτέ σε κτημα γαμου.
http://maries-house.gr/

  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

  • Soyez le premier à aimer ceci

Κτηματα γαμου Marie's House

  1. 1. Τα κτήματα που ειδικεύονται στις δεξιώσεις γάμου χαρακτηρίζονται από άνετους χώρους, οι οποίοι είναι μπορεί να είναι υπαίθριοι ή και στεγασμένοι και προσεγμένη κουζίνα καθώς συνεργάζονται με επιλεγμένα catering γάμου. Σας προτείνουμε λοιπόν να δεξιώσετε τους καλεσμένους σας σε ένα όμορφο κτήμα με καταπράσινο κήπο, πισίνα ή λιμνούλα ή ακόμα και σε ένα παραθαλάσσιο κτήμα, αν ο γάμος σας γίνεται το καλοκαίρι. Για φθινοπωρινούς ή χειμωνιάτικους γάμους κατάλληλα είναι τα κτηματα γαμου με βίλα ή αρχοντικό, που οι αριστοκρατικοί χώροι τους προσφέρονται για επιτυχημένες γαμήλιες δεξιώσεις. Δεξίωση σε κτηματα γαμου, μια δημοφιλής επιλογή. Τα κτήματα ως χώροι γαμήλιων δεξιώσεων βρίσκονται στο προσκήνιο αρκετά χρόνια, και είναι πάρα πολλά τα ζευγάρια που επιθυμούν να κάνουν τη δεξίωση του γάμου τους σε ένα κτήμα, θέλοντας να δώσουν έναν τόνο δροσιάς και μοντέρνου στοιχείου στην βραδιά τους. Αυτό τα κατατάσσει σε υψηλά επίπεδα στις προτιμήσεις των ζευγαριών, αλλά και στις τελικές επιλογές τους. Η ιστορία με τα εκκλησάκια των κτημάτων Σε πολλές περιπτώσεις ένα κτήμα μπορεί να συνδυάζει μεγάλη έκταση με γρασίδι, την επιλογή της τέντας για σκίαση, πισίνα, κλειστή αίθουσα, ώστε να λειτουργεί όλο το χρόνο, αλλά και να υπάρχει λύση στις απότομες αλλαγές του καιρού. Τα περισσότερα κτηματα γαμου διαθέτουν και ένα γραφικό εκκλησάκι. Αυτό ήταν και το "πακέτο" που δελέαζε τους περισσότερους μελλόνυμφους, μέχρι και το καλοκαίρι του 2008, που έγιναν, νόμιμα, τα τελευταία μυστήρια σε εκκλησάκια κτημάτων, αφού στη συνέχεια τέθηκαν σε ισχύ οι απαγορεύσεις που ανακοίνωσε η επίσημη εκκλησία μέσω ειδικής εγκυκλίου.
  2. 2. Αυτός ο συνδυασμός εκκλησία και χώρου δεξίωσης στο ίδιο σημείο, δηλαδή στα κτηματα γαμου είναι ιδανικός, αφού το ζευγάρι, μπορεί να κάνει τον γάμο και τη δεξίωση στο ίδιο μέρος χωρίς μετακινήσεις, καθυστερήσεις και αναστάτωση. Σε αυτό το σενάριο όμως, όλοι οι καλεσμένοι του γάμου, είναι υποχρεωτικά καλεσμένοι και στη δεξίωση. Αυτό ήταν και ένα μεγάλο ατού των κτημάτων, οι ιδιοκτήτες των οποίων προσπαθούν να το επαναφέρουν στη νομιμότητα μέσω της επικοινωνίας που έχουν με την Εκκλησία. Υπάρχουν μερικές μόνο εξαιρέσεις με εκκλησάκια που έχουν δηλωθεί και πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει η Εκκλησία για τις περιπτώσεις ιδιωτικών ναών και που επιτρέπεται να τελούν μυστήρια. Παρόλο που τα εκκλησάκια ίσως να μην έχουν ενεργό ρόλο πια, υπάρχουν αρκετά ξωκκλήσια κοντά στις περιοχές που βρίσκονται πολλά από τα κτηματα γαμου κι έτσι ως ένα βαθμό τα ζευγάρια και οι καλεσμένοι τους δεν ταλαιπωρούνται με μεγάλες αποστάσεις από την εκκλησία στο χώρο της δεξίωσης. Ξεπερνώντας λοιπόν το που θα γίνει το μυστήριο, περνάμε σε ένα σημαντικό πλεονέκτημα που έχουν τα κτηματα γαμου. Σε έναν ανοιχτό χώρο, όπως είναι ένα κτήμα, το ζευγάρι μπορεί να ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους του. Έτσι, τα πυροτεχνήματα ­κατόπιν άδειας για κάποια είδη ­και τα κομφετί έχουν την τιμητική τους, ενώ η μουσική, ζωντανή ή με Dj επιτρέπεται να παίζει χωρίς περιορισμούς. Για τη διακόσμηση μπορούν να υλοποιηθούν πολλές ιδέες Στα κτηματα γαμου οι επιλογές στη διακόσμηση είναι εν δυνάμει αμέτρητες, αφού το περιβάλλον είναι πρόσφορο για διάφορες εναλλακτικές λύσεις. Ένα μεγάλο ποσοστό είναι μέρος της γενικότερης εικόνας και του πράσινου του χώρου που συμπληρώνεται από πέτρες, πιθάρια, μικρούς καταρράκτες, λιμνούλες. Δάδες, μεγάλα κεριά, ανθοστήλες ή πήλινες γλάστρες με
  3. 3. συνθέσεις λουλουδιών και μπαλόνια αποτελούν μερικές μόνο από τις δυνατότητες που έχει ένα ζευγάρι να στολίσει το χώρο. Όταν διαθέτουν και πισίνα, ο χώρος γύρω από αυτή είναι ιδανικός για μια δεξίωση γάμου, αφού αυτή και μόνο αποτελεί "θέμα". Επιπλέοντα κεριά δίνουν απλόχερα τις αντανακλάσεις της φλόγας τους στο νερό και λουλούδια σχηματίζουν καρδιές ή το μονόγραμμα των νεόνυμφων. Η πρόσβαση και η στάθμευση όταν η δεξίωση γίνεται σε κτήμα, είναι θέματα που έχουν λυθεί Επειδή τα κτηματα γαμου δεν βρίσκονται στο κέντρο κάποιας περιοχής και φυσικά δεν βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και επειδή οι οδικές αρτηρίες έχουν βελτιώσει τη ζωή όλων, η πρόσβαση σε αυτά είναι πλέον πολύ εύκολη, αλλά και γρήγορη, αρκεί βέβαια να μην βρίσκονται ο χώρος δεξίωσης και η εκκλησία σε αντίθετες κατευθύνσεις. Στα περισσότερα κτηματα γαμου υπάρχει άπλετος χώρος για να παρκάρουν οι καλεσμένοι σας, αλλά διαθέτουν και οργανωμένο parking και παρκαδόρους που διατίθενται συνήθως δωρεάν.

×