Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Camping met eigen sanitair overijssel


https://www.sallandshoeve.nl/camping-prive-sanitair-overijssel

Bent u een echte kampeerliefhebber maar wenst u tegelijkertijd ook extra luxe en het comfort van thuis? Dan zit u bij Vakantiepark Sallandshoeve goed! Bij ons kunt u kamperen met eigen sanitair in Overijssel. Nooit meer gedeelde sanitairgebouwen en bijna nooit meer wachten.


Livres associés

Gratuit avec un essai de 30 jours de Scribd

Tout voir

Livres audio associés

Gratuit avec un essai de 30 jours de Scribd

Tout voir
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Camping met eigen sanitair overijssel

  1. 1. Camping met privé sanitair in Overijssel Bent u een echte kampeerliefhebber maar wenst u tegelijkertijd ook extra luxe en het comfort van thuis? Dan zit u bij Vakantiepark Sallandshoeve goed! Bij ons kunt u kamperen met eigen sanitair in Overijssel. Nooit meer gedeelde sanitairgebouwen en bijna nooit meer wachten. Dat klinkt toch als muziek in uw oren? Bovendien beschikt u over veel privacy. De sanitairunits van onze camping nabij de Sallandse Heuvelrug beschikken over een toilet, douche en wastafel. Zorgeloos kamperen doet u op onze camping met privé sanitair in Overijssel. Wanneer komt u kamperen bij Vakantiepark Sallandshoeve? Kamperen met privé sanitair U verblijft op onze camping bij Raalte op ruime kampeerplekken van minimaal 100 m², waardoor u veel ruimte en privacy ervaart tijdens uw kampeervakantie. Op onze camping met privé sanitair in Overijssel is bovendien aan alles gedacht om u een comfortabele vakantie te bezorgen. Zo beschikt u onder andere over 10 ampère stroom, een TV-aansluiting, een watertappunt en kunt u gebruik maken van WiFi. Maar op onze camping met eigen sanitair in Overijssel vindt u ook een ruim aanbod aan faciliteiten. Met diverse speelgelegenheden, een recreatieteam in de schoolvakanties, een grote speelvijver en een tafeltennistafel is er voor de kinderen genoeg te doen! Op de wat koudere dagen kunt u terecht in het binnenzwembad en een hapje eten doet u in ons restaurant. Ontdek de Sallandse Heuvelrug en omgeving Verblijft u op onze camping met privé sanitair in Overijssel? Dan is het zonde als u niet één of meerdere dagen op pad gaat in de omgeving. Zo ligt er vlak bij onze natuurcamping in Overijssel een uniek stukje Nederland, Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Dit is de ideale plek voor een mooie wandeling of een lange fietstocht. Heeft u geen fiets bij u? Dan huurt u deze heel eenvoudig op het vakantiepark. Een dagje op stap met de kids? Ga dan eens naar Avonturenpark Hellendoorn of Dinoland in Zwolle. Leuke steden om te bezoeken in de omgeving zijn Deventer, Zutphen of Zwolle. Heerlijk een dagje shoppen of gewoon genieten op een terrasje. U beleeft het allemaal vanaf onze camping met eigen sanitair in Overijssel.

    Soyez le premier à commenter

https://www.sallandshoeve.nl/camping-prive-sanitair-overijssel Bent u een echte kampeerliefhebber maar wenst u tegelijkertijd ook extra luxe en het comfort van thuis? Dan zit u bij Vakantiepark Sallandshoeve goed! Bij ons kunt u kamperen met eigen sanitair in Overijssel. Nooit meer gedeelde sanitairgebouwen en bijna nooit meer wachten.

Vues

Nombre de vues

84

Sur Slideshare

0

À partir des intégrations

0

Nombre d'intégrations

7

Actions

Téléchargements

0

Partages

0

Commentaires

0

Mentions J'aime

0

×