Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

CómicSJ yang zu

691 vues

Publié le

Publié dans : Formation
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

CómicSJ yang zu

  1. 1. CòmiC: La LLegenda de Sant Jordi Yang Zu Ruan
  2. 2. M m que bo menjar tot i les ovelles.Correu que eldrac vol menjartot de la ciutat iels animals i lagent i tira focper tota la ciutat. Cada dia donaven una ovella al drac.Hi havia una vegada un drac que va apareixer aun poble, es volia menjar tot. Quina por!
  3. 3. El drac et Em menjara. El drac va menjar el meu amic i menjara ? les ovelles i cavalls. No queden animals.Pero un dia es van acabar les ovelles, i tambe els Van fer una rifa. Li va tocar a la princesa.altres animals. El rei va decidir entregar cada diauna persona.
  4. 4. Adeu Que no princesa. Poso mengi el Adeu drac. patates i sucre. estem molt tristos. SocorsEls soldats van portar la princesa a la cova El drac va posar patates i sucre.del drac.
  5. 5. Gracies Et vull matar visca .. drac. .Princesa corre. siEl sant Jordi va salvar la princesa. Visca! El ha matat el drac i ha sortit una rosa.

×