Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Sistem desktop Serioux
Explorer V10B IntelIeftin
Pentruaachizitionaacestprodusvizitati link-ul:
http://bit.ly/1bhmcxP
Desc...
Intel HD Graphics imbunatatesteexperientele de gaming 3D
Bucura-te de experientebogatesiprofunde in timpulgamingului cu jo...
3072
Tehnologiiprocesor:
Intel Virtualization
Thermal Monitoring
Execute Disable Bit
Placa de baza
Reteaintegrata:
Da
Sune...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Sistem desktop Serioux Explorer V10B Intel Ieftin

274 vues

Publié le

Sistem desktop Serioux Explorer V10B Intel® Pentium® Dual Core G2020 2.9GHz, 4GB,...

Serioux este o marca europeana de top pentru produsele IT si consumer ce imbina noile tehnologii cu designul excelent si functionalitati avansate. Serioux indeplineste cerintele cele mai exigente in materie de solutii tehnologice si ajuta in fiecare zi in cele mai diverse activitati, indiferent daca sunt acasa, la serviciu sau intr-o continua miscare.
Cu vigilenta si un grad mare de flexibilitate, dezvoltarea produselor Serioux are la baza vointa de a inova si urmareste neincetat tendintele de maine. Supervizarea constanta a dezvoltarii si reprezentarea companiei pe piata garanteaza produse de o calitate excelenta si reprezinta bazele pentru cresterea succesului alaturi de clienti.
Inca din 2004, marca a castigat constant stabilitate, forta si increderea consumatorului, ceea ce a permis marirea gamei de produse.

Pentru a achizitiona acest produs vizitati link-ul:
http://bit.ly/1bhmcxP

Publié dans : Périphériques & matériel
  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

  • Soyez le premier à aimer ceci

Sistem desktop Serioux Explorer V10B Intel Ieftin

  1. 1. Sistem desktop Serioux Explorer V10B IntelIeftin Pentruaachizitionaacestprodusvizitati link-ul: http://bit.ly/1bhmcxP Descriere Sistem desktop Serioux Explorer V10B Intel® Pentium® Dual Core G2020 2.9GHz, 4GB,... Seriouxeste o marcaeuropeana de top pentruprodusele IT si consumer ceimbinanoiletehnologii cu designulexcelentsifunctionalitatiavansate. Seriouxindeplinestecerintelecelemaiexigente in materie de solutiitehnologicesiajuta in fiecarezi in celemai diverse activitati, indiferentdacasuntacasa, la serviciusauintr-o continua miscare. Cu vigilentasi un grad mare de flexibilitate, dezvoltareaproduselorSerioux are la bazavointa de ainovasiurmaresteneincetattendintele de maine. Supervizareaconstanta a dezvoltariisireprezentareacompanieipepiatagaranteazaproduse de o calitateexcelentasireprezintabazelepentrucrestereasuccesuluialaturi de clienti. Inca din 2004, marca a castigat constant stabilitate, fortasiincredereaconsumatorului, ceeace a permismarireagamei de produse.
  2. 2. Intel HD Graphics imbunatatesteexperientele de gaming 3D Bucura-te de experientebogatesiprofunde in timpulgamingului cu jocurioptimizate special pentru Intel HD Graphics. De la World of Warcraft, Diablo III pana la Call of Duty, Intel aducerealitateagaminguluimaiaproape cu randarerapida 3D simiscarifluide a caracterelor. Gaming mai bun cu Intel Jocurile de PC optimizatepentru Intel HD Graphics suntmultmai stabile sirealistice. Bataliilesuntmultmaiepice. Actiunea contra cronometruprindeviata la vitezemari. Versiuni ale HD Graphics Intel HD Graphics combinadouacomponentecheie in gaming - procesorulsiplaca video - pe un singur chip. A treiageneratie de procesoare Intel Core suntdisponibile cu Intel HD Grphics 4000 pentruexperientecuprinzatoaresi gaming bun sau Intel HD Graphics 2500 pentru gaming decent. USB 2.0 pentruvitezaridicata Datoritaportului USB 2.0, viteza de transfer a datelorestemaritaconsiderabil, facandtimpulpetrecutpentru transfer aproape inexistent. Redareacontinutului digital de pemediile de stocareesteacummai rapid siaccesibil, indiferent de loculundevaaflati: birou, acasasauintr-o continua miscare. Specificații Sistem desktop Serioux Explorer V10B Intel® Pentium® Dual Core G2020 2.9GHz, 4GB, 500GB Cod: SeriouxExplorerV10B Procesor Model Procesor: Intel® Pentium® Dual-Core G2020 Frecventaprocesor (MHz): 2900 Dimensiune Cache procesor (KB):
  3. 3. 3072 Tehnologiiprocesor: Intel Virtualization Thermal Monitoring Execute Disable Bit Placa de baza Reteaintegrata: Da Sunetintegrat: Da Memorie Capacitate (MB): 4096 Tip RAM: DDR3 Unitati de stocare/optice Capacitate HDD (GB): 500 Interfata HDD: SATA Unitateoptica: DVD+/-RW Opiniacumpărătorilor Nu amluatacestsistempentru mine, l-am luatpentru o prietenadar am instalatwin&aplicatiisi l-am folositcateva ore. Suntmultumitsirecomand. Pro: - carcasafrumoasa - celmai bun sistemcalitate/pretpentru office si internet gasit de mine la momentulrespectiv - aminstalat win7 si se miscafoarte bine. - proc 6.8 in win 7 - carcasaestefoarteusoara Contra: - estepuntin cam zgomotospentrugusturilemele - 4 USB-uri in spate si 2 in fata ( trebuiaumacar 6 in spate) - are doariesire video VGA. Pentruaachizitionaacestprodusvizitati link-ul: http://bit.ly/1bhmcxP

×