Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Un museu genera Experiència de       Marca quan..1) Utilitza el contingut per generar experiències diferenciadores ...
Requisits per generar       Experiència de Marca1.  Entendre que internet no és un canal2.  Aprendre a viure en co...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Els museus a la xarxa cap a una experiencia de marca. Part VI

261 vues

Publié le

Curs de formació pel Servei de Museus. Departament de Cultura. Direcció General del Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya. L’evolució de la web en la seva versió 2.0 ha canviat el concepte de comunicació a la xarxa convertint la web en un lloc amb més capacitat de comunicar, de compartir i de captar nous públics. La introducció de les variables: xarxa social, mobilitat, sostenibilitat estan aportant als museus unes clares possibilitats de tractar els continguts de manera més amplia, variada i profunda.

 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Els museus a la xarxa cap a una experiencia de marca. Part VI

 1. 1. Un museu genera Experiència de Marca quan..1) Utilitza el contingut per generar experiències diferenciadores que li atorguen identitat pròpia2) Segmenta i personalitza l’oferta per generar contingut Afí i Rellevant.3) Genera conversació i connexió.4) Atén en els punts de contacte apropiats.5) Utilitza les dades dels seus usuaris per conèixer i millorar lexperiència. (Analítica)6) Permet la transacció.7) Permet Cercar i Ser Cercat8) Integra el seu coneixement per a servir-lo als diferents implicats. (del magatzem a l’expo online)9) Es capaç d’integrar-se en altres experiències.
 2. 2. Requisits per generar Experiència de Marca1. Entendre que internet no és un canal2. Aprendre a viure en constant actualització3. Adoptar la Planificació Estratègica4. Mesurar per entendre5. Aprendre a millorar6. El tema “digital” es parla a Direcció

×