Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
v Inleiding
v Wat doet het Leger des Heils voor
werk?
v Waar kun je terecht als je hulp nodig
hebt?
v Werken bij het Leger...
In 1865 richtte William Booth The Christian Mission
op. In 1878 werd de naam veranderd in The
Salvation Army (Leger des He...
Het Leger des Heils is een wereldwijde organisatie die
mensen helpt om iets te kunnen maken van hun leven.Door
vrijwillige...
Als je je eenzaam voelt, kun je bij verschillende huiskamers
terecht: Bij Bosshardt en zo nog andere instellingen om een
p...
Het Leger des Heils is in 126 landen wereldwijd
gevestigd. Hier worden kerkdiensten gehouden, en
worden mensen geholpen di...
Het Leger des Heils geeft ook kerkdiensten.
Elke zondag wordt er een dienst gehouden in
een gebouw. Er worden ook collecte...
Nou, dit was mijn
werkstuk(presentatie) .
Bedankt voor het kijken!
Groetjes Aera
Leger des Heils
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Leger des Heils

729 vues

Publié le

Powerpoint Presentatie Leger des Heils door Aera Nijkamp

Publié dans : Spirituel
  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

Leger des Heils

  1. 1. v Inleiding v Wat doet het Leger des Heils voor werk? v Waar kun je terecht als je hulp nodig hebt? v Werken bij het Leger des Heils v Leger des Heils over de wereld v Collectes & Kerkdiensten v Slotwoord
  2. 2. In 1865 richtte William Booth The Christian Mission op. In 1878 werd de naam veranderd in The Salvation Army (Leger des Heils) en begon het werk van Booth steeds beter te worden. Inmiddels is het Leger des Heils een wereldwijde organisatie die in 126 verschillende landen duizenden mensen helpt en vertelt van de liefde van Jezus Christus. Het Leger des Heils staat in de traditie van het christelijk geloof. We laten ons leiden door de Bijbel, in het bijzonder door de woorden en daden van Jezus Christus.
  3. 3. Het Leger des Heils is een wereldwijde organisatie die mensen helpt om iets te kunnen maken van hun leven.Door vrijwilligers en donaties, kan het Leger des Heils zich vestigen in een pand om mensen die het nodig hebben te helpen. Het Leger des Heils heeft verschillende dienstverlenende zorg: Bij Bosshardt(vrijetijdsbesteding), Sociaal Pension, Afkickklinieken, Opvang voor: moeders/vluchtelingen/verslaafde mensen/dakloze mensen/mensen onder de armoedegrens/Maatschappelijke zorg/Arbeidsre-integratie
  4. 4. Als je je eenzaam voelt, kun je bij verschillende huiskamers terecht: Bij Bosshardt en zo nog andere instellingen om een praatje te maken! Als je voedsel nodig hebt, zijn er weer andere mogelijkheden zoals: je krijgt een voedselpakket van het Leger des Heils of de voedselbank. Je krijgt wat je nodig hebt! Heb je geld nodig? Dan kun je zeker terecht bij het Leger, je kan je inschrijven bij een opvang of gezinshulp krijgen. Als mensen gezondheidsproblemen hebben, kun je hulp krijgen die je nodig hebt. Als je hulp nodig hebt, met kinderen met erge problemen kunnen hun ook hulp krijgen. Ook krijgen ze hulp voor psychische problemen en geestelijke verzorging.
  5. 5. Het Leger des Heils is in 126 landen wereldwijd gevestigd. Hier worden kerkdiensten gehouden, en worden mensen geholpen die het nodig hebben. Ze kunnen hulp krijgen door de medewerkers van het Leger des Heils. Wat voor hulp je nodig hebt, beoordelen ze en geven je dan hulp. Ook als je geldproblemen hebt of je geen eten hebt, kun je bij het Leger des Heils terecht. Voor een gewoon praatj ben je ook welkom bij Bij Bosshardt!
  6. 6. Het Leger des Heils geeft ook kerkdiensten. Elke zondag wordt er een dienst gehouden in een gebouw. Er worden ook collectes gegeven, maar je kan ook doneren via de site van het Leger des Heils. Ze geven ook acties bijvoorbeeld nu met Jumbo dat je een kerstmaaltijd kan doneren en het Leger des Heils verdeeld het onder de arme mensen.
  7. 7. Nou, dit was mijn werkstuk(presentatie) . Bedankt voor het kijken! Groetjes Aera

×