Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

LinkedIn Sponsored Groups

1 109 vues

Publié le

Een bloeiende omgeving voor vakdeskundigheid en engagement

Publié dans : Technologie
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

LinkedIn Sponsored Groups

  1. 1. Marketingoplossingen Nieuw: LinkedIn Groepen Bedrijven hebben het vaak over 'deelnemen aan het gesprek' en 'vakdeskundigheid'. Maar hoe verloopt dat precies in een professionele context en hoe trekt u grote aantallen gekwalificeerde deelnemers aan? LinkedIn Custom Groups zijn het antwoord. Ze laten u meer dan 259 miljoen leden wereldwijd bereiken (meer dan 13milj. in het VK; meer dan 57milj. in Europa) en nodigen ze uit voor een discussie over een gedeelde professionele passie, interesse of doelstelling. Creëer een professioneel gesprek Onze leden komen naar ons om kennis en informatie te vergaren over bedrijven, merken en onderwerpen die belangrijk zijn voor hen. Er zijn wereldwijd al 1milj. groepen op LinkedIn - met 1,5 miljoen groepslidmaatschappen per week. Dit betekent dat u een goed begrepen en populair hulpmiddel voor uw boodschap gebruikt als u een LinkedIn Custom Group sponsort. Hoe werken LinkedIn Custom Groups? • Creëer een branding-discussieforum • Stuur het gesprek met hulpmiddelen voor groepsbeheer en wekelijkse e-mails aan leden van de groep • Verwerf 'gratis' leden op autonome wijze • Werf meer leden met behulp van Join Group Ads en Sponsored InMail Messages • Genereer waardevolle verdiende media, als groepsleden commentaren 'interessant' vinden en discussies delen met hun LinkedIn-netwerk - Updates van leden worden geplaatst in de netwerkactiviteiten-feed op de startpagina's van hun eerstegraads connecties • Promoot uw content en berichten exclusief in de rechter rail met onderdelen die rich media en video ondersteunen • Verwerf waardevolle meetbare analyses Creëer branding-discussiefora die de basis vormen van vakdeskundigheid en sociale mediamarketing-campagnes. Voeg leden toe, moedig gesprekken aan, en bouw een levendige gemeenschap op die uw merk onderschrijft. LinkedIn Custom Groups Een bloeiende omgeving voor vakdeskundigheid en engagement HP Business Answers Group
  2. 2. Wat is het belang van Managed Groups? Uw beïnvloeders engageren Nodig uw meest waardevolle en invloedrijke professionele doelgroep uit in een private, gefocuste ruimte om ervaringen te delen, relevante onderwerpen te bespreken, te netwerken en samen te werken met anderen. Loyaliteit en vertrouwen in uw merk Gerichte vakdeskundigheid die daadwerkelijk meetbare resultaten genereert, en tegelijk lange-termijn-voorkeuren en engagement bewerkstelligt. Verwerf inzicht en meet uw invloed Regelmatige rapporten die de invloed en doeltreffendheid van de groep meten, inclusief gegevens over het aantal nieuwe inschrijvingen, het percentage actieve leden, het aantal nieuwe discussies en de 'click-through rate' van groepen-content en advertenties. Analyse van een IT-groep Statoil Energy Innovation Group Discussies in een typische LinkedIn-groep Resultaten in de praktijk Philips leidt twee groepen die gewijd zijn aan vakdeskundigheid op gebied van gezondheid en verlichting. Zij zagen een grote stijging van de netto promoterscores en hun gezondheidsgroep heeft tienduizenden leden, alsook duizenden actieve discussies. Hierdoor kunnen zij beschouwd worden als rolmodel voor vakdeskundigheid op grote schaal. Ook de Microsoft Cloud Computing groep heeft meer dan 6500 senior-managers aangetrokken in relevante bedrijfstakken zoals IT, engineering en consultancy. Aanvullende informatie Neem voor meer informatie contact op met de vertegenwoordiger van uw LinkedIn-account of bezoek emea.marketing.linkedin.com voor meer informatie over onze marketingoplossingen. Wat is het verschil tussen groepen, Custom Groups en Managed Groups? Gewone branding Exclusieve branding Moderatie verzorgd door LinkedIn Managed Groups Custom Groups Enhanced Groups Groups Speciaal voor discussie gebied Managed Groups Custom Groups Verbeterde Groepen Groepen 21% 15% 10% 7% 5% 4% Informatie Technologie Techniek Consulting Operations Verkoop Programma- en projectbeheer Copyright © 2012 LinkedIn Corporation. LinkedIn, het LinkedIn-logo en InMail zijn geregistreerde handelsmerken van de LinkedIn Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merken en namen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

×