Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

I cursa sant jordi

705 vues

Publié le

  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

I cursa sant jordi

  1. 1. Per aconseguir transmetre les dades -via bluetooth- cal fer 2 programes: Comandament: Premer sensor de tacte o de rotació i enviar bluetooth Carrito elevador: Rebre missatge de bluetooth i activar els motor
  2. 2. 1) Un bloc bluetooth per Iniciar connexió amb el carrito (afegir el nom) 2) Un bloc (espera) per afegir un el sensor polsador i el bluetooth de sortida enviant un missatge numéric 1 a la bústia 1, el 2n sensor polsador missatge 2 a la bústia….etc.
  3. 3. 3) Els sensors de rotacions permetran enviar el missatge 5 a la bústia 5 de la palanca (que farà pujar el braç elevador en el carrito), cal però fer un reset cada cop que enviem el missatge afegint un altre sensor de rotacions. (Necessitaràs duplicar el bucle amb els seus bloc per enviar el missatge 6 a la bústia 6 per fer baixar el braç elevador)
  4. 4. En el programa del carrito elevador caldrà que utilitzis bifurcacions per rebre missatges cada acció lligada amb el nº de missatge i de bústia corresponents als botons-sensors de tacte o de rotacions.
  5. 5. Envieu-vos els programes per correu a tots els components de l’equip feu unes captures de pantalla o foto i publiqueu en els vostres blocs. Connecteu les 2 CPU’s amb el menú feu un Searching i un Select i després descarregeu els programes en el comandament i carrito elevador.
  6. 6. Envieu-vos els programes per correu a tots els components de l’equip feu unes captures de pantalla o foto i publiqueu en els vostres blocs. Connecteu les 2 CPU’s amb el menú feu un Searching i un Select i després descarregeu els programes en el comandament i carrito elevador.

×