I cursa sant jordi

687 vues

Publié le

0 commentaire
0 j’aime
Statistiques
Remarques
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Aucun téléchargement
Vues
Nombre de vues
687
Sur SlideShare
0
Issues des intégrations
0
Intégrations
138
Actions
Partages
0
Téléchargements
3
Commentaires
0
J’aime
0
Intégrations 0
Aucune incorporation

Aucune remarque pour cette diapositive
 • When you have a CPU to control another CPU in the forklift truck,
  First, you need to connect both to Bluetooth.
  And you need to design two programs:
  -master sends the message
  -slave receives and makes the action
 • I cursa sant jordi

  1. 1. Per aconseguir transmetre les dades -via bluetooth- cal fer 2 programes: Comandament: Premer sensor de tacte o de rotació i enviar bluetooth Carrito elevador: Rebre missatge de bluetooth i activar els motor
  2. 2. 1) Un bloc bluetooth per Iniciar connexió amb el carrito (afegir el nom) 2) Un bloc (espera) per afegir un el sensor polsador i el bluetooth de sortida enviant un missatge numéric 1 a la bústia 1, el 2n sensor polsador missatge 2 a la bústia….etc.
  3. 3. 3) Els sensors de rotacions permetran enviar el missatge 5 a la bústia 5 de la palanca (que farà pujar el braç elevador en el carrito), cal però fer un reset cada cop que enviem el missatge afegint un altre sensor de rotacions. (Necessitaràs duplicar el bucle amb els seus bloc per enviar el missatge 6 a la bústia 6 per fer baixar el braç elevador)
  4. 4. En el programa del carrito elevador caldrà que utilitzis bifurcacions per rebre missatges cada acció lligada amb el nº de missatge i de bústia corresponents als botons-sensors de tacte o de rotacions.
  5. 5. Envieu-vos els programes per correu a tots els components de l’equip feu unes captures de pantalla o foto i publiqueu en els vostres blocs. Connecteu les 2 CPU’s amb el menú feu un Searching i un Select i després descarregeu els programes en el comandament i carrito elevador.
  6. 6. Envieu-vos els programes per correu a tots els components de l’equip feu unes captures de pantalla o foto i publiqueu en els vostres blocs. Connecteu les 2 CPU’s amb el menú feu un Searching i un Select i després descarregeu els programes en el comandament i carrito elevador.

  ×